Αθλητισμός

Βόλος εξαγορά: Ποιος επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την ομάδα της Μαγνησίας

Βόλος εξαγορά: Ποιος επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την ομάδα της Μαγνησίας
Βόλος εξαγορά: Γνωστός ομογενής επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, ενώ φαίνεται να έχει καλές σχέσεις και με τον Αχιλλέα Μπέο.

Βόλος εξαγορά: Είχε ακουστεί και στο παρελθόν, τώρα ακούγεται ξανά. Ο ομογενής επιχειρηματίας, Γιάννης Τσιπανίτης ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα του Βόλου. Μάλιστα, σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» είπε πως δίνει δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει την ομάδα.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι με αυτόν στον τιμόνι, η ομάδα θα μπορέσει να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Δίνω 2 εκατ. δολάρια για να αναλάβω την ομάδα. Και τα δίνω σε ρευστό, όχι με λόγια. Πιστέψτε με πως αν πάρω την ΠΑΕ, θα τη βγάλω και στην Ευρώπη. Είμαι στο Καράκας της Βενεζουέλας αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο γνωστός ομογενής επιχειρηματίας.

Να σημειώσουμε ότι το όνομα του Γιάννη Τσαπανίτη έχει ακουστεί κι άλλες φορές στο παρελθόν για ομάδες του Βόλου και συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό. Ο επιχειρηματίας υπήρξε υποστηρικτής του, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Αχιλλέα Μπέο, σύμφωνα με το sport24. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε ναυλώσει και πούλμαν για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου. Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή του Astra TV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments