Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Κονταροχτυπιούνται» για τον Γουίλσον Εντουάρντο

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Κονταροχτυπιούνται» για τον Γουίλσον Εντουάρντο
Ολυμπιακός ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τον Γουίλσον Εντουάρντο, άσο της Μπράγκα στην Πορτογαλία «γλυκοκοιτάζουν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής πορτογαλικής ιστοσελίδας, Ο Jogo, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουίλσον Εντουάρντο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται μεγάλη αναφορά στο συμβόλαιο το οποίο θέλει ο παίκτης από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να δώσει αυτό το ποσό, αλλά δεν θέλει να ανοιχτεί τόσο. Ο ΠΑΟΚ από τη δική του μεριά θέλει αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να φτάσει την προσφορά του σε αυτό το επίπεδο.

Ο Εντουάρντο εν δράσει

Ποιος είναι ο Πορτογάλος άσος

Ο Γουίλσον Εντουάρντο αγωνίζεται στη Μπράγκα και το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του, άρα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες για να υπογράψει.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης γράφεται για τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Το σημερινό δημοσίευμα αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα:  «Ο Γουίλσον ζητά ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Ο ένας δεν θέλει να το δώσει, ο άλλος δεν μπορεί».

«Ο Γουίλσον Εντουάρντο ζητά μισθό περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο, μια επιθυμία μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν θέλει να ικανοποιήσει, ούτε και οι δύο ελληνικές οι οποίες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει τόσα πολλά για τον παίκτη, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι ικανός να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα στην Πορτογαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments