Ελλάδα

Αχαΐα νεκρός: Σύγκρουση οχημάτων στα Τριπόταμα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Αχαΐα νεκρός: Σύγκρουση οχημάτων στα Τριπόταμα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Αχαΐα νεκρός: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Τριπόταμα Αχαΐας, αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 30χρονος.

Αχαΐα νεκρός: Δεν έχουν τέλος τα δυστυχήματα στην άσφαλτο. Το κακό οδικό δίκτυο και σε ορεινές περιοχές της χώρας δυστυχώς ήταν η κύρια αιτία ενός ακόμη άτυχου συμβάντος. Όπως αναφέρει το pelop.gr δύο οχήματα συγκρούστηκαν λίγο πιο έξω από τα Τριπόταμα Αχαΐας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ένας εκ των δύο οδηγών και να τραυματιστούν σοβαρά δύο ακόμη άτομα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής με τα δύο οχήματα να συγκρούονται μετωπικά χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ο 30χρονος οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων έχασε ακαριαία τη ζωή του. Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές αλλά και το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε δύο ακόμη άτομα τραυματισμένα στο νοσοκομείο της Τρίπολης προκειμένου εκεί οι γιατροί να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό το οποίο συνέβη το βράδυ της Κυριακής ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές. Το κακό ορεινό οδικό δίκτυο της περιοχής σε συνδυασμό με την χαμηλή ορατότητα πιθανότατα να έπαιξαν κομβικό ρόλο για την σύγκρουση, η οποία απέφερε ακόμη έναν θάνατο στην άσφαλτο. Ο 30χρονος οδηγός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, με τον θάνατό του να διαπιστώνεται λίγο μετά τη σύγκρουση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments