Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [11/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [11/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [11/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Αιγόκερω, σήμερα είστε πιο υπεύθυνοι και εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας! Ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος νωρίτερα, μέσα στα εδάφη του Υδροχόου. Την 1η Ιουλίου θα περάσει με την όπισθεν στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Όσο ο Κρόνος κινείται ανάδρομος, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε ουσιαστικά και να καθιερωθείτε!

Ο Ερμής πατά στην τελευταία μοίρα του Ταύρου, απ’ όπου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου. Κάτι τελειώνει σήμερα. Το απόγευμα ο Ερμής περνά στους Διδύμους, όπου θα διαμένει μέχρι τις 28 Μαΐου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ατμόσφαιρα θα βρίθει από επικοινωνίες και πληροφορίες! zodia-4-1200x848

Τη Δευτέρα θα είστε πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αυτή είναι καλή κίνηση από την πλευρά σας, αν θέλετε να έχετε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας. Σήμερα θα είστε πιο πρόθυμοι να ακούσετε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι, να κρίνετε τα λόγια τους με σύνεση ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στις οικογενειακές σχέσεις, δεν θα είναι έκπληξη για εσάς. Αντίθετα, θα αποτελούν τη συνέχεια ενός προβλήματος που προέκυψε το σαββατοκύριακο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

 Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα γεμάτη δουλειά και επείγοντα καθήκοντα. Όσο καλύτερα οργανωθείτε, τόσο καλύτερα και πιο σημαντικά αποτελέσματα θα μπορέσετε να επιτύχετε. Η Δευτέρα φέρνει διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή κάποιον συγγενή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα οικονομικά θέματα. Θα σχετίζονται κυρίως με έγγραφα ή πληρωμές, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής λογαριασμών κοινής ωφέλειας. Η Δευτέρα θα είναι μια δυναμική ημέρα γεμάτη με διάφορες επαφές, τηλεφωνήματα ή ενδιαφέροντα νέα από όλο τον κόσμο. Θα κάνετε μια μικρή αλλαγή στο σπίτι σας ή θα αγοράσετε ένα καινούργιο αντικείμενο. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα όσες εμπειρίες σας δοθούν, θα είναι κρίσιμες για τη ζωή και το πεπρωμένο σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να δείτε πέρα ​​από ό,τι συμβαίνει μπροστά σας στην πραγματική ζωή. Η Δευτέρα φέρνει μεγάλη τύχη και ευκαιρίες, αλλά μπορεί να μην είστε προετοιμασμένοι για κάποιες από αυτές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα συζητήσετε για νέα που αφορούν κάποιο συμβάν στη ζωή συγγενών, φίλων ή συναδέλφων. Μια πρόσκληση ή πρόταση που θα σας γίνει, θα αποτελέσει την αρχή για κάτι νέο στη ζωή σας. Σήμερα αφήστε στην άκρη τα θέματα ή τα προβλήματα ιδιοκτησίας, καθώς δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένετε. Η μέρα υποδεικνύει ένα ξεχωριστό γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments