Διεθνή

Κορωνοϊός Πούτιν: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου

Κορωνοϊός Πούτιν: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου
Κορωνοϊός Πούτιν: Συναγερμός στο Κρεμλίνο! Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό μεταφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κορωνοϊός Πούτιν: Συναγερμός έχει σημάνει στο Κρεμλίνο καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Είναι προφανές ότι εγείρεται το ερώτημα αν έχει κολλήσει και τον Ρώσο πρόεδρο λόγω της άμεσης συνεργασίας την οποία έχουν. «Ναι, νόσησα. Λαμβάνω θεραπεία», δήλωσε ο ίδιος ο Πεσκόφ μιλώντας στο Sputnik, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Με κορωνοϊό έχει διαγνωστεί και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο της χώρας. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα από τα κρατικά ιατρικά ιδρύματα υπό την επίβλεψη των γιατρών και η θεραπεία του γίνεται προγραμματισμένα, με τη χορήγηση φαρμάκων που συνιστά το υπουργείο Υγείας στους ασθενείς για τη θεραπεία την νόσου αυτής.

Ο Μιχαήλ Μισούστιν στις 30 Απριλίου κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό. Τα καθήκοντά του ανέλαβε προσωρινά ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αντρέι Μπελοούσοφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments