Πολιτισμός

Μουσείο Μπενάκη κορωνοϊός: Παράταση λειτουργίας του online bazaar μέχρι τις 20 Μαΐου

Μουσείο Μπενάκη κορωνοϊός: Παράταση λειτουργίας του online bazaar μέχρι τις 20 Μαΐου
Μουσείο Μπενάκη κορωνοϊός: Στο εφετινό BAZAAR διατίθενται 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά και 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους.

Μουσείο Μπενάκη κορωνοϊός: Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού στο έβδομο Bazaar Βιβλίων, που φέτος οργανώθηκε αποκλειστικά online στη διεύθυνση bazaar.benaki.org,  το Μουσείο Μπενάκη παρατείνει για 10 ακόμη ημέρες τη λειτουργία του bazaar έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Στο εφετινό BAZAAR διατίθενται 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50%, 70% και για πρώτη φορά και 80% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Ο εκδόσεις των ετών 2019-2020 διατίθενται με έκπτωση 10%. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

 Θυμίζουμε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ #BENAKIBOOKCHALLENGE που οργανώνει το Τμήμα Επικοινωνίας του Μουσείου και συνεχίζει να τρέχει έως 31 Μαΐου 2020.

Οι χρήστες του instagram καλούνται να εξερευνήσουν τις εκδόσεις του Μουσείου Μπενάκη, να επιλέξουν το βιβλίο που θα τους εμπνεύσει και να σκηνοθετήσουν τη δική τους φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που θα ανέβει στο instagram με hashtag #benakibookchallenge και tag το @TheBenakiMuseum, θα λάβει μέρος στον ομώνυμο διαγωνισμό που θα διαρκέσει έως τις 31  Μαΐου 2020.

Ο/Η συμμετέχων/ουσα με την πιο ευρηματική φωτογραφία θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή Μέλους του Μουσείου Μπενάκη με πολλά προνόμια!

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments