Video

MasterChef spoiler 4 12/5: Νέος έρωτας στον διαγωνισμό

MasterChef spoiler 4 12/5: Νέος έρωτας στον διαγωνισμό
MasterChef spoiler 4 12/5: Αυτοί οι δυο παίκτες θα έρθουν πιο κοντά στα επόμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef spoiler 4 12/5: Από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού είδαμε ότι η Μαρία με τον Δημήτρη έχουν έρθει κοντά. Στη συνέχεια και οι ίδιοι σταμάτησαν να το κρύβουν. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δέχτηκαν και τα σχετικά πειράγματα από του συμπαίκτες τους.Ενάμιση μήνα πριν το τέλος και του τέταρτου MasterChef ήρθε στο φως το νέο ειδύλλιο του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δύο παίκτες προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιο τους μακριά από τις κάμερες, μιας και δεν επιθυμούσαν να δώσουν δικαιώματα αλλά τελικά μαθεύτηκε ο έρωτάς τους. Ένα νέο ειδύλλιο αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Ευτυχείτε».  H Μάρλεν Γρυντάκη θα έρθει πολύ κοντά με τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Θυμίζουμε ότι η Μάρλεν ήταν για μεγάλο διάστημα εκτός παιχνιδιού και επέστρεψε με τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρεώνουν έναν έρωτα στον Σταύρο Βαρθαλίτη. Πριν λίγο καιρό όταν είχε έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα οι φήμες μιλούσαν για έρωτα. Η ίδια η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό και απλά υπάρχει μια καλή σχέση μέσα στο παιχνίδι. Μένει να δούμε αν τα ρεπορτάζ θα βγουν αληθινά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments