Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [12/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [12/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [12/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης πατά στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ενώ αύριο θα περάσει στους Ιχθύες. Ίσως παρατηρήσετε μια αλλαγή στην ενέργειά σας, καθώς θα εστιάσετε σε μια καινούργια κατεύθυνση. Ο Άρης στους Ιχθύες θα ενθαρρύνει την εσωτερική σας γαλήνη!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω νωρίς το πρωί. Αφού σχηματίσει συνόδους με τον Πλούτωνα και τον Δία, θα περάσει σε κενό πορείας. Αλλά η μέρα θα ξεκινήσει με δυναμισμό, μιας και η Σελήνη θα περάσει σύντομα στον Υδροχόο! Αυτή η ατμόσφαιρα προάγει τη σχέση σας με τους άλλους, τη δικτύωση και από τα ανάλογα κοινωνικά μέσα, τις φιλίες. Ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους, σε αίσια όψη με τον Κρόνο στις αρχές του Υδροχόου. Οι πληροφορίες που θα λαμβάνετε, θα διέπονται από λογική και εφευρετικότητα! zodia-4-1200x848

Την Τρίτη θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για τα προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες. Με λίγη φαντασία ή με τη βοήθεια των φίλων σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Μην βιαστείτε να κρίνετε τις ενέργειες ενός άνδρα και να τον κατηγορήσετε για ψέματα ή απάτη. Ελέγξτε καλύτερα τα πράγματα ή μιλήστε του ανοιχτά εάν είναι δυνατόν.

Πολλοί από εσάς θα χαρείτε σήμερα, με κάποια χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή με καλά νέα οικονομικού χαρακτήρα. Πολλοί θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση με έναν άνδρα, που θα σχετίζεται με την εξέλιξη μιας επαγγελματικής ή επιχειρηματικής δέσμευσης, την ανάπτυξη μιας ιδέας ή ενός έργου. Η κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας μπορεί να σας εμπνεύσει σοβαρή ανησυχία, επειδή ζει μακριά σας και δεν μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη υποδεικνύει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές στην επικοινωνία σας με ανθρώπους από διάφορες πόλεις και χώρες. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις, εάν χρειαστεί. Οι νέες γνωριμίες σας θα κινηθούν προς μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση, αλλά μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τη συμπεριφορά των ατόμων ή την ροή των γεγονότων. Αποφύγετε απερίσκεπτες ή βιαστικές ενέργειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα. Η ανάπτυξη των υποθέσεων στις οποίες θα εμπλακείτε, θα καθορίσει την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στο μέλλον. Μια κατάσταση που θα προκύψει απροσδόκητα, θα σας προκαλέσει σύγχυση για λίγο αλλά θα καταφέρετε να αντιδράσετε με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τη σύλληψη παιδιού, για τη διοργάνωση ενός σημαντικού γεγονότος που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από την οικογένειά σας. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και την εξεύρεση πηγών εισοδήματος. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, αρκεί να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες σας. Μπορείτε να κάνετε επισκευές, να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της ιδιοκτησίας σας. Επίσης, κάντε κοντινές μετακινήσεις και συζητήσεις με στενούς συγγενείς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην ένταση και την επιθυμία σας να ολοκληρώσετε τα πάντα εγκαίρως και με επιτυχία. Η μέρα φέρνει μια συνομιλία ή μια απόφαση, που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλο μέρος.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments