Αθλητισμός

Λεωνίδας Κασελάκης Παναθηναϊκός: Τον τσεκάρουν οι “πράσινοι”

Λεωνίδας Κασελάκης Παναθηναϊκός: Τον τσεκάρουν οι “πράσινοι”
Λεωνίδας Κασελάκης Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" τσεκάρουν την περίπτωση του παίκτη του Προμηθέα Πατρών.

Λεωνίδας Κασελάκης Παναθηναϊκός: Η εξάπλωση του κορωνοϊού επηρέασε άμεσα τον αθλητισμό. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες σταμάτησαν και τώρα ξεκινάει η κουβέντα για το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα. Βέβαια ο ιός αναμένεται να έχει επίπτωση και στο οικονομικό κομμάτι. Η ζημιά για τις ομάδες είναι μεγάλη και για πολλές η μείωση του μπάτζετ φαντάζει μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδας που αναμένεται να αλλάξει πολλά στην οικονομική πολιτική του. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την υπόθεση του Καλάθη. Οι πρωταθλητές θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σηκώσουν ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό δείχνει και την επόμενη μέρα της ομάδας και το τι θα γίνει στο οικονομικό.

Στροφή σε Κασελάκη

Ήδη εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και μία από αυτές είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο 30χρονος φόργουορντ που ήταν μέλος των «χρυσών» Εθνικών ομάδων U18 και U20 τη διετία 2008-2010 αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στον Προμηθέα Πατρών, ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Η ομάδα της Πάτρας θα του προτείνει μείωση και σε περίπτωση που δεν την αποδεχτεί θα μείνει ελεύθερος και θα μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ο διεθνής και με την Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα και είναι πιθανόν να γίνει κρούση ως μια back up λύση στις θέσεις των φόργουορντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments