Αθλητισμός

Νικ Καλάθης: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον έκανε unfollow στο Instagram

Νικ Καλάθης: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον έκανε unfollow στο Instagram
Νικ Καλάθης: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Νικ Καλάθη να αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό.

Νικ Καλάθης: Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Νικ Καλάθη να λέει “αντίο” στον Παναθηναϊκό έπειτα από πέντε συναπτές σεζόν. Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει σημαντικά τον χώρο του αθλητισμού, με τα μπάτζετ αρκετών ομάδων να μειώνονται αισθητά ενόψει της νέας σεζόν. Από την κατάσταση αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει ούτε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένεται να έχει διαφορετικό προϋπολογισμό. Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν τα πάνω κάτω στην ομάδα με τα συμβόλαια των παικτών και κυρίως με αυτό του Νικ Καλάθης.

Ο 31χρονος δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα. Το συμβόλαιό του ωστόσο (που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ) είναι δυσβάστακτο με βάση τα νέα δεδομένα.

Το μέλλον του λοιπόν στο “τριφύλλι” είναι αυτή τη στιγμή μετέωρο. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ.  Η φημολογία αυτή έρχεται μάλιστα να φουντώσει μετά την κίνηση του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να τον κάνει unfollow στο Instagram. Ο κ. Γιαννακόπουλος λοιπόν δεν τον ακολουθεί πια στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, γεγονός που έρχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη συζήτηση και την αβεβαιότητα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Σημειώνεται, πως για τον αρχηγό των “πρασίνων” έχουν ήδη εκδηλώσει ομάδες το ενδιαφέρον του, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να επισημαίνεται αρκετά λόγω της παρουσίας του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της. Από τη ρωσική ομάδα διέψευδαν βέβαια τέτοια σενάρια, από την στιγμή που δεν έχει τεθεί ακόμη το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ούτε γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα βρίσκεται του χρόνου. Οι Ρώσοι συμμετείχαν φέτος στην Euroleague χάρη σε wild card, κάτι που αποτελεί ξανά τον μοναδικό τρόπο παρουσίας τους σε αυτή. Ακόμη στη λίστα παίζουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments