Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε Έλληνες παίκτες στοχεύει το “τριφύλλι”

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε Έλληνες παίκτες στοχεύει το “τριφύλλι”
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο κορωνοϊός και οι οικονομικές του επιπτώσεις αναμένεται να επιφέρουν αλλαγές και στα "προφίλ" των ομάδων.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας και αναμένεται οι συνέπειές της να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές, ακόμα και σε ζητήματα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Ο Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν, δεδομένα, θα έχει αρκετές αλλαγές. Εκτός από το γεγονός ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί ξένοι, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από επιλογές της ομάδας scouting με τη συνεργασία και την ομόφωνη φυσικά γνώμη του προπονητή, αναμένεται να υπάρξει, σύμφωνα με το gazzetta, «ανανέωση» και στους Έλληνες.

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα ακόμα σε ομάδες του μεγέθους του “τριφυλλιού” με αποτέλεσμα να κοιτάζουν προς την ελληνική αγορά. Είτε σε περιπτώσεις παικτών που έχουν εμπειρία λόγω της παρουσίας τους στην Basket League, είτε για νέα ταλέντα που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των σκάουτερ της ομάδας. Ποιοι, όμως, φαίνεται να είναι πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια αποχώρησης των Ίαν Βουγιούκα, Γιάννη Αθηναίου, ενώ και ο Νίκος Παππάς είναι στον «αέρα» για την επόμενη, ιδιαίτερη σεζόν μετά τον κορωνοϊό.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης, όπως έχουμε αναφέρει. Ο 30χρονος φόργουορντ που ήταν μέλος των “χρυσών” Εθνικών ομάδων U18 και U20 τη διετία 2008-2010 αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στον Προμηθέα Πατρών, ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η ομάδα της Πάτρας θα του προτείνει μείωση και σε περίπτωση που δεν την αποδεχτεί θα μείνει ελεύθερος και θα μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ο διεθνής και με την Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα και είναι πιθανόν να γίνει κρούση ως μια back up λύση στις θέσεις των φόργουορντ.

Λεωνίδας Κασελάκης Παναθηναϊκός: Τον τσεκάρουν οι «πράσινοι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments