Lifestyle

Ντένια Αγαλιανού: Από το Next Top Model στο Netflix

Ντένια Αγαλιανού: Από το Next Top Model στο Netflix
Ντένια Αγαλιανού: Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε από το ριάλιτι μόδας πραγματοποιεί λαμπρή καριέρα στην ηθοποιία με το ταλέντο της να ξεδιπλώνεται στην οθόνη του Netflix.

Ντένια Αγαλιανού: Όταν πρωτοσυστήθηκε στο κοινό, όλοι μιλούσαν για την ομορφιά και το σώμα της. Ήταν η εποχή, άλλωστε, που ήθελε να ακολουθήσει επαγγελματικά το χώρο του μόντελινγκ. Πλέον, όμως, η Ντένια Αγαλιανού έχει αφήσει πίσω της το ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model» και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς στο Μεξικό.

Το 2017 πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Μεξικό, το «Synchronia», που απέκτησε φανατικό κοινό σε 26 χώρες, ενώ πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «El Dragon», η οποία είναι φυσικά διαθέσιμη και με ελληνικούς υπότιτλους.Πάντα εκρηκτική, γοητευτική και σέξι, δεν μπορεί παρά να κλέψει τις εντυπώσεις και να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Ντένια Αγαλιανού έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την εξέλιξη της καριέρας της. Όταν ξεκίνησε ως μοντέλο ουδείς πίστευε πως θα μπορούσε σήμερα να υπερηφανεύεται για την λαμπρή καριέρα της στην ηθοποιία και μάλιστα αυτή να πραγματοποιείται εκτός συνόρων. Στην Αμερική η μελαχρινή – πλέον – καλλονή εντυπωσιάζει τόσο λόγω του υποκριτικού της ταλέντου όσο και με την άκρως εντυπωσιακή της παρουσία.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram καθημερινά περιμένουν την νέα της ανάρτηση ξέροντας πως η ίδια δεν θα τους απογοητεύσει. Η εντυπωσιακή ηθοποιός αριθμεί περισσότερους από 155 χιλιάδες ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να προμηθεύει με άφθονο υλικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments