Αθλητισμός

Carlos Sainz Ferrari: Επίσημα στην Scuderia ο Ισπανός

Carlos Sainz Ferrari: Επίσημα στην Scuderia ο Ισπανός
Carlos Sainz Ferrari: Ο Ισπανός πιλότος είναι ο αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Φέτελ στην ομάδα από το 2021.

Carlos Sainz Ferrari: Πριν από λίγη ώρα η McLaren ανακοίνωσε την απόκτηση του Daniel Ricciardo για το 2021. Αυτό άνοιξε το δρόμο για να επιβεβαιωθεί η συμφωνία της Ferrari με τον Carlos Sainz. Ο Ισπανός πιλότος έχει δώσει τα χέρια με την Ιταλική ομάδα λίγες μέρες αφότου ο Sebastian Vettel έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Με αυτό τον τρόπο η Ferrari θα έχει ένα άκρως ανταγωνιστικό και νεανικό δίδυμο από το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sainz είχε οψιόν παραμονής στην McLaren, αλλά η Βρετανική ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία του να φορέσει τα κόκκινα. Λίγα λεπτά λοιπόν μετά την ανακοίνωση του Ricciardo ήρθε και αυτή της Ferrari. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Vettel θα τρέξει κανονικά για την ομάδα τη σεζόν που θα ξεκινήσει παρά τις φήμες που μιλούσαν για άμεσο τέλος.

Για δυο χρόνια στη Ferrari o Sainz

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ιταλικής ομάδας, ο 25χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών. Λίγο μετά τις ανακοινώσεις ο Sainz έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. “Είμαι χαρούμενος που θα οδηγώ για την Ferarri από το 2021. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για το μέλλον μου για την ομάδα”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Έχω άλλη μια σημαντική σεζόν με την McLaren και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η σεζόν και να οδηγήσω ξανά”. Ο Ισπανός δημοσίευσε και ένα βίντεο στα Social Media για να ευχαριστήσει την Βρετανική ομάδα για όσα του έδωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments