Αθλητισμός

Daniel Ricciardo McLaren: Επίσημα στην Βρετανική ομάδα το 2021

Daniel Ricciardo McLaren: Επίσημα στην Βρετανική ομάδα το 2021
Daniel Ricciardo McLaren: Ο Αυστραλός πιλότος ανακοινώθηκε και επίσημα από την Βρετανική ομάδα για το 2021. Ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή του Κάρλος Σάινθ στη Ferrari.

Daniel Ricciardo McLaren: Η αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ  από την Ferrari προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων που επηρέασε το μέλλον άλλων ομάδων και οδηγών. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Ο Γερμανός και τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αφήνει μια θέση ορφανή στην Ferarri. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και φέρονται να έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον Κάρλος Σάινθ που έκανε εξαιρετική χρονιά με την McLaren.

Αυτό σημαίνει ότι η Βρετανική ομάδα θα έπρεπε να βρει έναν ικανό αντικαταστάτη. Το όνομα του Φέτελ έπαιξε έντονα, αλλά ο πρώτος στόχος ήταν ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός μετά από μια απογοητευτική σεζόν με την Renault ήθελε να βρεθεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Η συνεργασία της McLaren με την Mercendes αφήνει υποσχέσεις για επιστροφή στην κορυφή. Αυτά ήταν αρκετά για να πείσουν τον Ricciardo να πει το μεγάλο “ναι”.

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Αυστραλός

Το πρωί της Πέμπτης ο Ricciardo ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστορική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος οδηγός θα μπει στο μονοθέσιο της McLaren το 2021. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ότι ο 30χρονος έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και είναι ο οδηγός που θα πλαισιώσει τον νεαρό Λάντο Νόρις τα επόμενα χρόνια. Την ίδια στιγμή η McLaren ενημέρωσε ότι ο Κάρλος Σάινθ θα αποχωρήσεις. Προφανώς με προορισμό στην Ferarri.

Από την πλευρά του ο CEO της McLaren, Ζακ Μπράουν δήλωσε για την μεταγραφή του Ricciardo: “Το γεγονός ότι αποσπάσαμε την υπογραφή του Ricciardo είναι ένα βήμα μπροστά στο πλάνο που έχουμε και θα φέρει μια νέα διάσταση στην ομάδα μαζί με τον Λάντο. Είναι μια καλή είδηση για την ομάδα, τους συνεργάτες και τους οπαδούς”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments