Video

MasterChef 4 spoiler 14/5: “Ο Γιώργος θα προσπαθήσει να κάνει τον ήρωα”

MasterChef 4 spoiler 14/5: “Ο Γιώργος θα προσπαθήσει να κάνει τον ήρωα”
MasterChef 4 spoiler 14/5: Η Κατερίνα μίλησε για τον Γιώργο τονίζοντας ότι θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας για να φανεί ήρωας στους τηλεθεατές.

MasterChef 4 spoiler 14/5:Η Κατερίνα Λένη από το MasterChef ξαναμπήκε στη Φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης. Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λασκαρίδη και πως πιστεύει η ίδια ότι θα χρησιμοποιήσει ο παίκτης την κάρτα ασυλίας, η Κατερίνα Λένη είπε: «Πιστεύω, όσο έχω καταφέρει να ψυχολογήσω τον Γιώργο, επειδή είναι η τελευταία φορά που κυκλοφορεί η κάρτα, ότι θα τη χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα παιδιά για να βγει ήρωας.

Είδα ότι υπήρχαν διάφορα θέματα στην ομαδική και τείνω περισσότερο στο να χρησιμοποιήσει την κάρτα ή στη Μάρλεν ή στη Μαρία, για να κάνει τη διαφορά και αυτό που δεν περιμένει κανείς. Για να βγει ήρωας. Σε μένα προσωπικά δε μπορεί να φανεί ήρωας ο Γιώργος, ό,τι και να κάνει. Αλλά στον κόσμο θα μπορούσε να φανεί ήρωας», είπε η Κατερίνα Λένη.

Μπορεί η Κατερίνα να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το παιχνίδι, αλλά δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει την κόντρα της με τον Γιώργο. Βέβαια ο συγκεκριμένος παίκτης έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο και άλλων συμπαικτών του. Για παράδειγμα η Ντέμη τον τελευταίο καιρό είχε πολλές εντάσεις μαζί του, ενώ η Μαρία δεν βλέπει την ώρα να τον βγάλει ξανά εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπα η Κατερίνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments