Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [15/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [15/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [15/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [14/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας κινείται ανάδρομη στους Διδύμους, πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουνίου. Η Αφροδίτη θα παραμείνει και μετά στο ίδιο ζώδιο, μέχρι τις 7 Αυγούστου. Όλες οι ανάδρομες πορείες των πλανητών σας προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία: Για μια αναθεώρηση, μια διαφορετική οπτική ή και μια σημαντική αποκάλυψη.

Όσον αφορά την Αφροδίτη, σχετίζεται με όσα αγαπάτε και θεωρείτε αξιόλογα. Οι Δίδυμοι συμβολίζουν τον/την αδελφό/ή σας ή τον γείτονά σας, τη γνώμη που έχετε για αυτό το άτομο. Όλοι μπορεί να πάρουν νέα οπτική, ακόμα κι εσείς!

zodia-4-1200x848

Ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει σήμερα ένα ιδιαίτερα αίσιο τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η ατμόσφαιρα διέπεται από θετική ενέργεια, ειδικά για τα επαγγελματικά σας. Η Σελήνη ενεργοποιεί τη διαίσθησή σας. Με τη θέση της στους Ιχθύες, προάγεται η ευαισθησία σας προς τους άλλους. Να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου μπορείτε. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή αργότερα… Αν νιώσετε να ωθήστε προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, προσπαθήστε να παραμείνετε εστιασμένοι στο πρόγραμμά μας!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Θα ξεκινήσετε τη μέρα με μεγάλες ελπίδες, για την ευνοϊκή εξέλιξη κάποιων σημαντικών δεσμεύσεων ή συναντήσεών σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί και διπλωματικοί, γιατί θα αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρό να βιώσετε κάτι που έχετε προκαλέσει, υπό την επήρεια της έντονης συναισθηματικής σας κατάστασης ή λόγω της χειραγώγησης κάποιου άλλου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή, για συναντήσεις και εμπειρίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι νέες γνωριμίες σας θα είναι ενδιαφέρουσες και θα μάθετε πολλά καινούργια πράγματα από αυτές. Πολλοί θα μετακινηθείτε σε κοντινές αποστάσεις για διασκέδαση ή ψυχαγωγία. Να είστε προσεκτικοί και να συμμορφώνεστε με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή θα επικεντρωθείτε κυρίως σε γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που μπορεί να μην είναι μέλος της οικογένειάς σας. Είναι δύσκολο να πούμε πόσες από τις προσδοκίες σας για τη μέρα θα πραγματοποιηθούν… Καθώς δεν θα έχετε αρκετή θέληση και ενέργεια ή θα είστε υπερβολικά αγχωμένοι για να επικεντρωθείτε στις ενέργειές σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να μην αθετήσετε μια δέσμευση ή μια υπόσχεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις και ψυχαγωγία. Οι συναντήσεις με άτομα που ζουν έξω από τη γειτονιά σας θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες, σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε την επιτυχία που σας αξίζει. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα έξοδά τους και τις οικονομικές συμφωνίες που θα κάνουν σήμερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments