Αθλητισμός

Καλάθης Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ μίλησε με τον αρχηγό του «τριφυλλιού»

Καλάθης Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ μίλησε με τον αρχηγό του «τριφυλλιού»
Καλάθης Παναθηναϊκός: Επικοινωνία με τον Νικ Καλάθη εκ μέρους της Ζενίτ έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Καλάθης Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε την πρώτη κρούση στον Νικ Καλάθη για τη Ζενίτ. Δεν είναι μυστικό ότι ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού θέλει τον Νικ στη Ρωσία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπορεί να του πληρώσει το συμβόλαιό του. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες η συζήτηση για την παραμονή του Καλάθη στον Παναθηναϊκό έχει… ανάψει αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο διεθνής γκαρντ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ο κορωνοϊός έχει επιφέρει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στο «τριφύλλι», ενώ η Gazprom, η χορηγός εταιρεία που ακολουθεί τη Ζενίτ, αποτελεί την βασική υποψήφια για να αντικαταστήσει την Turkish Airlines στη χορηγία της διοργάνωσης και έχει τις απαραίτητες οικονομικές δυνατότητες.

Ο Καταλανός τεχνικός ήρθε σε επικοινωνία με τον Νικ Καλάθη για να του εκφράσει όσο πιο επίσημα γίνεται το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας. Η Ζενίτ όχι μόνο μπορεί να τον πληρώσει, αλλά τον θέλει ως ηγέτη της, για να την ανεβάσει επίπεδο. Άλλωστε, Πασκουάλ και Καλάθης διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Νικ Καλάθης είναι σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον του στο ΟΑΚΑ, εξετάζει προτάσεις, ενώ πρόσφατα στην Ισπανία γράφτηκε το όνομά του ως υποψήφιος στόχος της Μπαρτσελόνα για τη θέση του Μάλκολμ Ντιλέινι που έφυγε. Τις επόμενες ημέρες ο διεθνής γκαρντ θα μάθει και τις προθέσεις της διοίκησης της νυν ομάδας του, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος, όπως αναφέραμε και παραπάνω, με το υπάρχον συμβόλαιό του να είναι πολύ μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments