Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτός είναι ο σέντερ που εξετάζει το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτός είναι ο σέντερ που εξετάζει το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τον Εμάνουελ Τέρι, Αμερικανό σέντερ με πέρασμα από το ΝΒΑ, φαίνεται ότι «κοιτάει» ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάλει… στο μάτι τον Αμερικανό σέντερ, Εμάνουελ Τέρι. O 23χρονος, που μπορεί να παίξει και ως «τεσσάρι», αγωνίζεται στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ προηγουμένως μέσα στη σεζόν που διανύουμε ήταν παίχτης της Μπαντίρμα στην Τουρκία.

Ο γεννημένος στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα σέντερ έχει παίξει στο κολέγιο του Λίνκολν Μεμόριαλ από το 2014 έως το 2018, δεν ευτύχησε να γίνει Draft από κάποια ομάδα, αλλά δοκίμασε την τύχη του στις θυγατρικές των ομάδων του NBA. Πέρασε από την Κάντον Τσαρτζ και τη Σιου Φαλς Σκάιφορς, πριν του δώσουν 10ημερο συμβόλαιο οι Φοίνιξ Σανς και κάνει το ντεμπούτο του στον «μαγικό κόσμο». Επέστρεψε στη Σκάιφορς, ενώ στη συνέχεια υπέγραψε άλλο ένα 10ημερο συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Χιτ.

Στην Τουρκία πήγε το καλοκαίρι του ’19, για τη Μπαντίρμα, όπως αναφέραμε παραπάνω. Ο Τέρι είχε 10.8 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.1 μπλοκ, 1.1 κλεψίματα στο πρωτάθλημα και 11.9 πόντους, 9.9 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ σε 14 αγώνες στο Champions League.

Στο Ισραήλ με την ομάδα του Όντετ Κάτας πρόλαβε να παίξει σε δύο ματς στη διοργάνωση με 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, στα 11 λεπτά που είχε μέσο όρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας, ο Παναθηναϊκός τον εξετάζει για τη θέση του Τζέικομπ Γουάιλι σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments