Αθλητισμός

Ολυμπιακός Μασούρας: Δεν έχει μέλλον στο λιμάνι ο Έλληνας μπακ

Ολυμπιακός Μασούρας: Δεν έχει μέλλον στο λιμάνι ο Έλληνας μπακ
Ολυμπιακός Μασούρας: Δεν φαίνεται να έχει μέλλον στους «ερυθρόλευκους» ο Γιάννης Μασούρας παρά την επένδυση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός πάνω του.

Ολυμπιακός Μασούρας: Μετά από πρόσφατη απόφαση του Αλέξη Κούγια, ο Γιάννης Μασούρας έπαψε να αποτελεί παίκτη της ΑΕΛ. Όμως, ο δεξιός μπακ δεν φαίνεται να έχει μέλλον και στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας μπακ πήγε στους «ερυθρόλευκους» μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στη Λάρισα, αλλά από τότε δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να σταθεί εκεί.

Στον Πανιώνιο που βρέθηκε δανεικός πριν ξαναπάει στην ΑΕΛ, έδειξε να ξαναβρίσκει τον εαυτό του και να θυμίζει τον παίκτη για τον οποίο ο Ολυμπιακός πλήρωσε 700 χιλιάδες ευρώ πριν από δύο καλοκαίρια. Στη συνέχεια προχώρησε σε επέμβαση που χρειαζόταν με δική του πρωτοβουλία.  Όλα αυτά μαζί, και η αποπομπή του από τη Λάρισα για «εξωαγωνιστικά παραπτώματα», όπως λένε οι πληροφορίες, δυσκολεύουν το μέλλον του. Πολύ δύσκολα, θα μπορέσει να βρει ρόλο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Την «ψάχνει» στο εξωτερικό

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Μασούρας έκρινε πως η αλλαγή ατζέντη ίσως του ανοίξει την πόρτα του εξωτερικού. Μία θετική πλευρά για τον ίδιο, είναι ότι βρίσκεται στην καλύτερή του ηλικία, ενώ και το συμβόλαιό του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «βαρύ» για ομάδες που είναι έστω μικρομεσαίες στα γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μπορεί η αλλαγή ατζέντη να του αποφέρει ό, τι ζητάει; Μόνο ο χρόνος μπορεί να δώσει την απάντηση. Αλλιώς, ο Έλληνας μπακ θα πρέπει να κοιτάξει και στο εσωτερικό για να βρει ομάδα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments