Διεθνή

Ισπανία κορωνοϊός: Καταγράφηκε ο χαμηλότερος ημερήσιος αριθμός θανάτων από μέσα τα Μαρτίου

Ισπανία κορωνοϊός: Καταγράφηκε ο χαμηλότερος ημερήσιος αριθμός θανάτων από μέσα τα Μαρτίου
Ισπανία κορωνοϊός: 102 θάνατοι από τον φονικό ιό σημειώθηκαν στη διάρκεια του 24ωρου στη χώρα.

Ισπανία κορωνοϊός: Ευχάριστα νέα για τη χώρα, αφού σήμερα κατέγραψε 102 θανάτους από τον κορωνοϊό στη διάρκεια του 24ωρου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ειδικότερα πρόκειται για το  χαμηλότερο αριθμό θανάτων που έχουν καταγραφεί σε ένα 24ωρο, από τα μέσα Μαρτίου. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων έχει αυξηθεί σε 27.563, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σήμερα σε 230.698 από 230.183 χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ταϊλάνδη δεν καταγράφηκαν σήμερα νέα κρούσματα κορονοϊού ή θάνατοι από τον φονικό ιό το τελευταίο 24ωρο, καθώς η χώρα έχει αρχίσει να ξανανοίγει επιχειρήσεις και να χαλαρώνει περιορισμούς που έχει επιβάλλει. «Σήμερα υπάρχουν δύο μηδενικά (…) ευχαριστούμε όλους τους Ταϊλανδούς για την συνεργασία τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού Κέντρου Διαχείρισης της Κρίσης με την Covid-19, Ταουισίν Ουισανουγιοτίν.

Είναι η δεύτερη ημέρα από τις 9 Μαρτίου που η χώρα δεν καταγράφει νέα κρούσματα

Η Ταϊλάνδη θα επιτρέψει  στις 17 Μαίου να ξανανοίξουν εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα. Επίσης θα μειώσει την διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας τη νύχτα κατά μία ώρα, δηλαδή θα ισχύει από τις 23:00 ως τις 04:00, ενώ ως σήμερα ισχύει από τις 22:00 ως τις 04:00. Η Ταϊλάνδη έχει καταγράψει συνολικά 3.025 κρούσματα και 56 θανάτους.

Σε καραντίνα 14 ημερών θα μπαίνουν ταξιδιώτες στην Ισπανία – Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments