Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [16/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [16/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [16/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο. Την 1η Ιουλίου θα περάσει με την όπισθεν στον Αιγόκερω. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου όπου και θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Ο Κρόνος θα περάσει ξανά στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου. Σε όλο αυτό το διάστημα, εσείς καλείστε να κατασταλάξετε στα ζητούμενά σας για το μέλλον!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είστε αφοσιωμένοι σε ό,τι κάνετε. Το απόγευμα θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, βάζοντας περισσότερη ευαισθησία στην ατμόσφαιρα. Προσφέρετε βοήθεια σε όποιον μπορείτε, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. zodia-4-1200x848

Αργότερα, η Σελήνη στους Ιχθύες θα σχηματίσει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους. Επειδή θα υπάρξει κάποια σύγχυση ή μπερδέματα, να είστε προσεκτικοί ή να αποφύγετε εντελώς τέτοιες καταστάσεις!

Το Σάββατο καλό θα ήταν να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα στην οικογένειά σας, να τα στηρίξετε για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή ιδέας. Εάν κάποιος σας επιτεθεί με κατηγορίες ή προσβολές, παραμείνετε σιωπηλοί και μην το συνεχίσετε. Μετά από δυο-τρεις μέρες θα σας ζητήσει συγγνώμη ή θα βρει τρόπο να επανορθώσει. Σήμερα βασιστείτε στον εαυτό σας, μην κατηγορείτε τους άλλους για το χάος που επικρατεί στο σπίτι ή στην οικογένειά σας (αν υπάρχει).

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα έχετε περισσότερες συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς. Θα έχετε διάθεση για περισσότερες συνομιλίες και διασκέδαση με φίλους από κοντά και μακριά. Σήμερα θα έχετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και ορισμένοι θα προετοιμαστείτε για ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

ο Σάββατο θα είναι μια υπέροχη μέρα για να ταξιδέψετε εντός νομού, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει κάτι εκ των προτέρων. Μπορεί να εκπλαγείτε με απροσδόκητα χρήματα ή ένα μικρό κέρδος. Το Σάββατο υποδεικνύει τύχη σε μια σημαντική ή δύσκολη στιγμή για τα άτομα που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο είναι καλή μέρα για μια σοβαρή συζήτηση, με μέλη της οικογένειάς σας ή άλλους συγγενείς. Ίσως προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση συναισθηματικής φύσεως με συγγενείς ή φίλους. Η μέρα θα είναι όμορφη και δυναμική, με ευκαιρίες για αλλαγή ή κοντινές αποδράσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

 Το Σάββατο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες διαταραχές στην κατάσταση της υγείας σας, κάποιο κρυολόγημα ή ένα μικρό ατύχημα. Η μέρα υποδεικνύει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή συνάντηση με ένα άτομο που δεν είναι συγγενής σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα και δυσκολίες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments