Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κάτι «ψήνει» στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κάτι «ψήνει» στη Γαλλία ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες φαίνεται πως καταλήγουν για άλλη μία φορά στη Γαλλία για την ενίσχυσή τους και σύντομα θα υπάρξουν τα ευχάριστα νέα.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ματιές στη γαλλική αγορά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός και σύντομα αναμένεται να κλείσει τις πρώτες του μεταγραφές.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες φαίνεται πως καταλήγουν για άλλη μία φορά στη Γαλλία για την ενίσχυσή τους και σύντομα θα υπάρξουν τα ευχάριστα νέα.

Όπως είναι γνωστό, ο Φρανσουά Μοντέστο (πρωτίστως) μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ και κάποιους μάνατζερ (όπως ο Πιέρ Ισά) παρακολουθούν τις περιπτώσεις αρκετών παικτών στη συγκεκριμένη χώρα, έχοντας τα τελευταία χρόνια εντοπίσει «διαμάντια» όπως ο Καμαρά, ο Μπα και ο Σισέ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τηρείται σιγή ιχθύος και φαίνεται πως δεν αφορά κάποια από τις περιπτώσεις που έχουν ακουστεί όπως ο Κουρτ που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ ή ο Ουνιεκούρου της Μονακό. Το «Φως» και η SportDay αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για άλλη περίπτωση, την οποία κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό στην πλατεία Αλεξάνδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments