Ελλάδα

Τραγωδία Λουτράκι: Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων – Τι είδε ο ιατροδικαστής

Τραγωδία Λουτράκι: Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων – Τι είδε ο ιατροδικαστής
Τραγωδία Λουτράκι: Από ασφυξία επήλθε ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών στο σπήλαιο. Τι είδε ο ιατροδικαστής.

Τραγωδία Λουτράκι: Όπως ήταν και το πιο ισχυρό σενάριο, από ασφυξία έχασαν τη ζωή τους οι τέσσερις άνδρες στο σπήλαιο στο Λουτράκι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που εντόπισε ο ιατροδικαστής, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί Σου» στον ΣΚΑΪ, ενισχύεται η υπόθεση πως οι άνδρες να πέθαναν από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο θάνατός τους ήταν ασφυκτικός, ωστόσο αναμένονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις για να συμπληρωθεί η εικόνα. Πάντως, μέχρι τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι τα ρούχα όλων ήταν καθαρά και τίποτα δεν δείχνει ότι έγινε προσπάθεια να συρθούν για να φύγουν. Αντίθετα, όλες οι ενδείξεις ενισχύουν το σενάριο ότι πέθαναν λόγω των αναθυμιάσεων της γεννήτριας που είχαν βάλει σε λειτουργία, για να μπορούν να ερευνήσουν το χώρο, αναζητώντας πιθανότατα λίρες. Μάλιστα, μάρτυρας είπε στην εκπομπή ότι οι άνθρωποι έψαχναν εδώ και μέρες στο σημείο. Ακούγονταν θόρυβοι, ενώ τα σκυλιά της περιοχής ήταν ιδιαίτερα ανήσυχα τα βράδια αφού τους άκουγαν.

Εν τω μεταξύ, Κόβουν την ανάσα τα βίντεο που κυκλοφορούν από την ανάσυρση των νεκρών και τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών για να τα καταφέρουν. Η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλη προσοχή, υπό τον φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε στο σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου και εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες σε βάθος πέντε μέτρων και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι άνδρες ήταν 72, 49, 37 και 35 ετών.

Τα τέσσερα πρόσωπα της τραγωδίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ, οικογενειάρχες και γνωστοί στην περιοχή, ήταν οι τέσσερις άνδρες που βρέθηκαν νεκροί χθες τα ξημερώματα σε υπόγειο καταφύγιο Γερμανών και παλιά αποθήκη πυρομαχικών, στο Λουτράκι. Πρόκειται για έναν 49χρονο πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 15 χρονια ζούσε στο Λουτράκι, είχε ξενοδοχείο που στη συνέχεια έγινε οίκος ευγηρίας, έναν 45χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων, έναν 72χρονο συνταξιούχο και πατέρα τεσσάρων παιδιών και έναν 37χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση με τον 45χρονο.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η γυναίκα του 45χρονου, ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές -καθώς γνώριζε πού βρισκόταν ο σύζυγός της- και έτσι κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισε η αναζήτηση των τεσσάρων ανδρών. Από την πλευρά της, η σύζυγος του 72χρονου δήλωσε ότι έμαθε από τις ειδήσεις τον θάνατο του άντρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments