Ελλάδα

Τραγωδία Λουτράκι: Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία των Αρχών για τα αίτια θανάτου των τεσσάρων ανδρών

Τραγωδία Λουτράκι: Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία των Αρχών για τα αίτια θανάτου των τεσσάρων ανδρών
Τραγωδία Λουτράκι: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι αυτά που θα δείξουν τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε τούνελ στο Λουτράκι.

Τραγωδία Λουτράκι: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα προσδιορίσουν επακριβώς τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/5) μέσα σε τούνελ στην περιοχή Καρμπουνάρι του Λουτρακίου. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου – Καλαμάτας, Νίκος Κωτακίδης, ενώ, όπως πρόσθεσε, «ο χρόνος έκδοσης των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας των εργαστηρίων».

Σχετικά με τα πρώτα στοιχεία από την μακροσκοπική εξέταση, ο κ. Κωτακίδης είπε ότι «έχουμε στοιχεία ασφυκτικού θανάτου, τα οποία, όμως, θα αποδειχθούν μετά την διενέργεια των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς και από τα στοιχεία της προανάκρισης». Επίσης, ανέφερε ότι «δεν είδα κακώσεις, οι οποίες μπορεί να προβληματίσουν».

Έψαχναν για λίρες οι τέσσερις άνδρες που έχασαν τη ζωή τους:

Οι τέσσερις άνδρες, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ήταν οικογενειάρχες και γνωστοί στην περιοχή. Πρόκειται για έναν 49χρονο πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια ζούσε στο Λουτράκι, είχε ξενοδοχείο που στη συνέχεια έγινε οίκος ευγηρίας, έναν 45χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων, έναν 72χρονο συνταξιούχο και πατέρα τεσσάρων παιδιών και έναν 37χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση με τον 45χρονο.

Οι τέσσερις αυτοί άνδρες, εντοπίστηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων. H γυναίκα που ειδοποίησε τις Αρχές, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων.

Σημειώνεται ότι οι σοροί τους βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων. Για την ανάσυρσή τους που ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί, επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά. Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments