Lifestyle

Τα οπίσθια της Αναστασίας είναι από άλλον πλανήτη

Τα οπίσθια της Αναστασίας είναι από άλλον πλανήτη
Το πληθωρικό μοντέλο διαθέτει όλο το πακέτο αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Ότι και να λέμε, καραντίνα χωρίς την Anastasia Kvitko δεν γίνεται! Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει φιγουράρει ουκ ολίγες φορές σε εκατοντάδες περιοδικά και σάιτ, και όχι άδικα, καθώς γι’αυτήν το Instagram είναι μια παιδική χαρά, στην οποία παίζει με τους 10,8 εκατομμύρια ακόλουθους της. To κορίτσι αυτό είναι πραγματικά φωτιά, και το αποδεικνύουν οι αισθησιακές φωτογραφίες της με μικροσκοπικά μπικίνι παρακάτω. Η Anastasia κατάγεται από την Ρωσία, είναι μοντέλο και πολλοί είναι αυτοί που την έχουν παρομοιάσει με την Kim Kardashian – ο λόγος είναι προφανής.

Η 25χρονη καλλονή γεννήθηκε στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας και ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα 17. Το ξανθό μοντέλο διαθέτει απίστευτα οπίσθια και ένα τεράστιο μπούστο, με αποτέλεσμα οι ακόλουθοι της να μην ξέρουν που να πρωτοκοιτάξουν. Μάλιστα είναι ο λόγος που πολλοί άντρες άνοιξαν λογαριασμό στο Instagram, και αν θέλετε την γνώμη μας καλά έκαναν. Η Anastasia αποτελεί το όνειρο χιλιάδων ανδρών. Οι πληθωρικές της καμπύλες αναστατώνουν τους εκατομμύρια ακόλουθους της.

Τις περισσότερες φορές η Ρωσίδα καλλονή συνηθίζει να ποζάρει στον φακό φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Μαγιό και φορέματα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού είναι σε ημερήσια διάταξη στο προφίλ της. Οι αναρτήσεις της κόβουν την ανάσα συγκεντρώνοντας εκατομμύρια λάικ. Όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια φροντίζει να ικανοποιεί όλους τους θαυμαστές της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments