Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [19/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [19/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [19/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, ζητώντας να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Πρέπει να έχετε πίστη, ότι μπορείτε να χειριστείτε όλα όσα τεκταίνονται! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σας καλεί να κοιτάξετε καλά τον εαυτό σας: Με λίγες προσωπικές αλλαγές, είναι βέβαιο ότι θα νιώθετε πολύ καλύτερα.

Η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικά τετράγωνα με τον Πλούτωνα και τον Δία. Να παραμείνετε εστιασμένοι και υπομονετικοί, μην σας εκτρέπουν οι περιφερειακές δράσεις! Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας αργότερα, κάτι που θα σας χαλαρώσει αρκετά. Θα βγει από αυτό το βραδάκι, που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Η παραμονή της εδώ τις επόμενες δύο μέρες, θα σας κρατήσει προσγειωμένους για να χειριστείτε πρακτικά θέματα! zodia-4-1200x848

Την Τρίτη θα έχετε τη δύναμη και ενέργεια να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε σημαντικές προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Αποφύγετε το συναισθηματικό άγχος, καθώς η μέρα από μόνη της θα είναι πολύ γεμάτη: Απαιτεί να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο, τη θέληση και την φιλοδοξία σας προκειμένου να την ολοκληρώσετε ικανοποιητικά. Τα ταξίδια θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη, όπως και οι επαφές σας με άτομα από διάφορα μέρη.

Στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε να δείξετε στον/στη σύντροφό σας ότι θέλετε να έχετε τον έλεγχο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία και την κατανόηση στη σχέση σας. Μην προκαλείτε το άτομο δίπλα σας να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, την Τρίτη μπορεί να αναπτύξετε μια νέα ιδέα. Όμως θα πρέπει να της δώσετε χρόνο (μία ή δύο εβδομάδες) για να δείτε αν είναι υποσχόμενη ή όχι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη υποδεικνύει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και συναντήσεις. Μπορεί να βιώσετε κάθε είδους καταστάσεις. Προσπαθήστε να κάνετε περισσότερα πράγματα στο σπίτι και στη δουλειά σας. Η Τρίτη θα είναι σημαντική μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε ανεβασμένη διάθεση ή θα ανυπομονείτε για ένα σημαντικό γεγονός ή συνάντηση. Μπορεί να προκύψουν διάφορες σημαντικές ή επείγουσες επισκευές στο σπίτι σας. Θα σας δοθούν καλές οικονομικές ευκαιρίες, αλλά γενικά η σημερινή ημέρα απαιτεί περισσότερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

 Την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Σήμερα θα έχετε συναντήσεις με άτομα με τα οποία θα πρέπει να μιλήσετε για σημαντικά θέματα. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αρκεί να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα ή να βρείτε διέξοδο σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τα χρήματα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την εργασία, την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σας σχεδίων και για επαφές με διάφορους κρατικούς ή δημόσιους θεσμούς. Εάν έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή συμβόλαια, είναι πιθανό να μην ολοκληρωθούν σήμερα αλλά να εξελίσσονται τις επόμενες ημέρες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments