Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [19/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [19/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [19/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [19/05/2020].

κριός

Αν σου ‘ρθει επιφοίτηση, σχετικά με το πώς να κάνεις τη ζωή του αγαπημένου σου πιο άνετη, τότε μην την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αν έχεις μια θαυμάσια ιδέα που θα κάνει το σύντροφό σου να χαμογελάσει μην εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα θα μεταμορφώσεις την προοπτική του, με πολύ λίγη προσπάθεια από μεριάς σου. Περίμενε μέχρι να δεις τι είναι αυτό που ενισχύει αυτό τον παράγοντα, τόσο για το ταίρι σου, όσο και για σένα.

ταύρος

Θ’ αρχίσεις να πιστεύεις πως αυτό το συναισθηματικό μπέρδεμα που νιώθεις μέσα σου είναι δύσκολο να λυθεί, αλλά οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι πιο διάφανα απ’ ό,τι νομίζεις. Αν κρατάς μέσα σου ανησυχίες για ένα συγκεκριμένο θέμα ή ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε μείωσε το άγχος ή την απογοήτευσή σου, μιλώντας στο ταίρι σου. Πες του τι θέλεις να βιώσεις μαζί του στη σχέση σας. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος, για να κάνεις αυτή τη συζήτηση. Θυμήσου το παλιό ρητό που λέει πως μετανιώνουμε μόνο γι’ αυτά που δεν κάναμε.

δίδυμοι

Περισσότερες από μία πτυχές της ερωτικής σου ζωής, θα δείξουν σημάδια σταθερότητας. Αν αυτό οφείλεται στο ότι έχεις μια σαφέστερη ιδέα για το πού στέκεσαι με τον αγαπημένο σου στη σχέση σας, αυτό θα βοηθήσει ώστε ν’ ανοιχτείτε περισσότερο μεταξύ σας, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά. Μπορεί να έχεις περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις… αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να ρωτήσεις άμεσα. Ίσως αυτό να περιμένει το ταίρι σου, από σένα.

zodia-love-erotas3-1200x800

καρκίνος

Οι καρδιές και οι φαντασιώσεις, λατρεύουν πάντα να συνεργάζονται και θ’ ανακαλύψεις κάτι μαγικό αν τους επιτρέψεις να συνεργαστούν. Οι δημιουργικές παρορμήσεις σε εμπνέουν! και μπορεί να είναι ένα προσωπικό έργο που θα σου επιτρέψει να εκφράσεις τα παθιασμένα σου συναισθήματα στο ταίρι σου. Να είσαι πρόθυμη, να λυγίσεις μερικούς κανόνες και να δώσεις στη δημιουργικότητά σου την ελευθερία που χρειάζεται. Στη συνέχεια περίμενε, μέχρι να δεις τι είναι αυτό που διεγείρει και τους δυο σας.

λέων

Πιθανότατα να νιώσεις κάτι ιδιαίτερο να αλλάζει στην ερωτική σου ζωή και να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να πλησιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Ίσως να δουλέψουν αντίθετα όμως, και να μη μπορέσεις να βιώσεις τον ενθουσιασμό από άλλες πηγές, επειδή γνωρίζεις ότι υπάρχει μαγεία στην αναμονή για δημιουργία σχέσης, με το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος με ερωτικές ευκαιρίες και είναι καλό που διασφαλίζεις πως δε θα σου ξεφύγει καμία, τώρα.

παρθένος

Έχεις έντονη γοητεία και δύναμη…. και το γνωρίζεις. Αν είσαι ελεύθερη και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, τότε μη σταματάς να συμπεριφέρεσαι ακριβώς όπως κάνεις τώρα. Ανεξάρτητα όμως, από το αν είσαι μόνη σου ή σε σχέση, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, σε βοηθάνε για να δεις το μέλλον των ερωτικών σου. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις ότι είσαι το πιο ρομαντικό άτομο στη Γη, είσαι ευλογημένη με άφθονη παθιασμένη ενέργεια που αξίζει να τη μοιραστείς μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο.

ζυγός

Αν άλλοι τομείς της ζωής σου σε κάνουν ανήσυχη, η ερωτική σου ζωή είναι το καταφύγιό σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχει μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς στη σχέση σου, ή σε προσφορά από ένα άτομο που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για σένα. Ακόμα κι αν είσαι από τα άτομα που συνήθως δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, τώρα θα είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσεις και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που αγαπάς.

σκορπιός

Η ανταγωνιστικότητα σε μια σχέση μπορεί να είναι υγιής ή ανθυγιεινή… και ισχύει τόσο για τις ελεύθερες όσο και για όσες είναι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποια έχει ένα έντονο ενδιαφέρον για το άτομο που κυνηγάς. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια ανισορροπία στη δυναμική της σχέσης σου, θα δημιουργήσει πρόβλημα. Όμως με αρκετή φαντασία κι ευαισθησία, μπορεί να το μετατρέψεις προς όφελός σου. Ένα μείγμα από λόγια αγάπης και στοργικές κινήσεις, θα συμβάλλει στην ισορροπία της σχέσης σου.

τοξότης

Η δύναμη του μοιράσματος είναι ισχυρή μέσα σου, οπότε μην υποτιμάς την ικανότητά σου να προσφέρεις θετικότητα και αισιοδοξία στον κόσμο του αγαπημένου σου. Μπορεί να έχει τη μορφή περισσότερης διαφάνειας ή εκδήλωσης των συναισθημάτων σου. Και ίσως να είναι αρκετό για να φέρει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του ή να κάνει την καρδιά του να χτυπήσει γρηγορότερα. Αν είσαι ελεύθερη, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις μια βαθιά και οικεία σχέση τώρα. Άφησε την αγάπη να είναι το δώρο της προσφοράς. zodia-love-erotas4-1200x750

αιγόκερως

Μπορείς να σκέφτεσαι τις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται, μέχρι να πονέσει το κεφάλι σου. Όμως, για να φέρεις τις θετικές αλλαγές που επιθυμείς, πρέπει να κάνεις μεγαλεπήβολες σκέψεις. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Ο αγαπημένος σου ή ο πιθανός σύντροφός σου, δεν θα χρειαστεί πτυχίο στην ανθρώπινη ψυχολογία για να μάθει πώς αισθάνεσαι ή τι περνάς. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι τολμηρή και αυθόρμητη. Σκέψου, έξω από τα καθιερωμένα.

υδροχόος

Η αυθόρμητη ή η απροσδόκητη αγάπη μπορεί να είναι πραγματικά κάτι φανταστικό αν το βιώσει κάποιος. Μπορεί όμως, να είναι ο τρόπος που θα στρέψεις την προσοχή σου από αυτό που είναι κουραστικό ή απλό στα ερωτικά σου, που θα σε κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη που το τόλμησες. Αυτό δεν σημαίνει πως αποφεύγεις τις ευθύνες που χρειάζονται προσοχή… Αλλά πως κάτι περιμένει για να το απολαύσεις, απομακρύνοντας τον εαυτό σου από μια ρουτίνα. Δοκίμασέ το. Θα σου αρέσει!

ιχθύες

Αν η σχέση με το ταίρι σου δεν είναι στενή και οικεία, τότε ποιος είναι ο δικός σου ρόλος? Μην φοβάσαι πως αν μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, θα δημιουργηθεί ένα παλιρροϊκό κύμα επιπλοκών στον κόσμο σου. Όσο περισσότερο συνεχίζεις τη ροή της συζήτησης με το ταίρι σου, τόσο περισσότερο μπορεί να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου… και θα σου αρέσουν! Μην αφήνεις τον φόβο της ευπάθειας, να σε εμποδίσει να βιώσεις κάτι ευχάριστο που προσφέρεται τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments