Ελλάδα

Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Δύο υπάλληλοι θετικοί στον ιό – Σε καραντίνα άλλοι 30

Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Δύο υπάλληλοι θετικοί στον ιό – Σε καραντίνα άλλοι 30
Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Συναγερμός έχει σημάνει στο ΕΚΑΒ ύστερα από τον εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Σε κατ’ οίκον περιορισμό 30 άτομα από τις επαφές τους.

Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο ΕΚΑΒ, καθώς βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό δύο μέλη πληρώματος ασθενοφόρων. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τους δύο εργαζόμενους στα ασθενοφόρα τα οποία ήταν θετικά. Ένα εκ των δύο είχε παρουσιάσει λίγα 24ωρα πριν πυρετό για δύο ημέρες, ενώ ο δεύτερος εργαζόμενος είναι ασυμπτωματικός.

Στο μεταξύ όμως ο ένας εργαζόμενος είχε επισκεφθεί την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες.

Εκεί ήρθε σε επαφή με διάφορες υπηρεσίες όπως το πρωτόκολλο, το λογιστήριο, το γραφείο κίνησης, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα συνολικά 30 εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ από τις διοικητικές υπηρεσίες. Σε τέσσερις ημέρες οι εργαζόμενοι αυτοί, θα υποβληθούν σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί από τον ιό. Όποιος βρεθεί αρνητικός θα επιστρέψει κανονικά στην εργασία του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ΕΚΑΒ θα λειτουργεί κανονικά τις επόμενες ημέρες καθώς οι εργαζόμενοι έχουν χωρισθεί σε 3 βάρδιες ακριβώς για την περίπτωση που βρισκόταν θετικό κρούσμα. Οι δύο θετικοί εργαζόμενοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είχαν μεταφέρει κανέναν ασθενή με κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες καθώς όταν μεταφέρουν τα ασθενοφόρα ακόμη και ύποπτα περιστατικά, το πλήρωμα υποβάλλεται υποχρεωτικά σε τεστ για covid-19.

Στη ΜΕΘ του Παίδων βρέφος 8 μηνών:

Ένα βρέφος 8 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παίδων. Την πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας που το επισκέφτηκε και ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από ό,τι φαίνεται πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments