Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι Ρώσοι στέλνουν τον Γκιλ στον Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι Ρώσοι στέλνουν τον Γκιλ στον Μπαρτζώκα
Ολυμπιακός μπάσκετ: Δημοσίευμα από τη Ρωσία αναφέρει πως ο Αμερικανός φόργουορντ της Χίμκι, Γκιλ, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να μετακομίσει στον Πειραιά.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου προγραμματίζει με σταθερά βήματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το επιτελείο του στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας προπονητής αναζητά με ηρεμία τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον νέο κορμό των «Ερυρθόλευκων» σε μια προσπάθεια ανασύνταξης και δημιουργίας μιας ομάδας που θα κυνηγήσει στόχους και διακρίσεις.

Δημοσίευμα από τη Ρωσία αναφέρει πως ένας από τους παίκτες που εξετάζονται από τους Πειραιώτες είναι ο Γκιλ της Χίμκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στη ρώσικη ομάδα έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε επίπεδο Ευρωλίγκα. Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η Χίμκι επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις της και μετά το καλοκαίρι, ωστόσο ρίχνει το οικονομικό βάρος στην περίπτωση του πρώην NBAer Ντέβιν Μπούκερ.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ρώσους εμπλέκεται στην υπόθεση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει με θετικό μάτι πιθανή απόκτηση του παίκτη. Οι δυο τους στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στη Ρωσία και τη Χίμκι, έτσι είναι σαφές πως αν ο Αμερικανός έρθει στο Λιμάνι δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Γκιλ είχε αποτελέσει προσωπική επιλογή του Μπαρτζώκα το 2017 κι έκτοτε αγωνίζεται στη ρωσική ομάδα, με την οποία πριν από τη φετινή διακοπή της δράσης είχε 8.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο με 44% στο τρίποντο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments