Ελλάδα

Καλλιθέα επίθεση με βιτριόλι: Όλα όσα είπε στην αστυνομία η 34χρονη

Καλλιθέα επίθεση με βιτριόλι: Όλα όσα είπε στην αστυνομία η 34χρονη
Καλλιθέα επίθεση με βιτριόλι: "Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό" είπε μεταξύ άλλων η 34χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Metropolitan.

Καλλιθέα επίθεση με βιτριόλι: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό». Αυτά ήταν τα πρώτα  λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της,  καθώς δεν ήταν σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους αστυνομικούς, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη νοσηλεύεται στο Metropolitan σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ προσπαθεί να εντοπίσει τη δεύτερη γυναίκα που έκανε την επίθεση. Επιπλέον, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 20ης Μαΐου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας. Η  34χρονη γυναίκα περπατούσε στη Θησεώς όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, την πλησίασε μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο. Αμέσως το ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη 34χρονη γυναίκα στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan, με τους γιατρούς να προσπαθούν μέχρι και αυτή τη στιγμή να σώσουν την κατάσταση.

Παράλληλα δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο: Aυτήκοος μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον γυναίκας στην Καλλιθέα, εξιστορείται όσα αρχικά άκουσε και στην συνέχεια είδε να εκτυλίσσονται:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments