Ελλάδα

Τροχαίο Κρήτη: Απεγκλωβίστηκε ένας τραυματίας και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο

Τροχαίο Κρήτη: Απεγκλωβίστηκε ένας τραυματίας και μεταφέρθηκε στο  πλησιέστερο νοσοκομείο
Τροχαίο Κρήτη: Το ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20 Μαΐου, στην περιοχή της Σητείας. Στο περιστατικό επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Τροχαίο Κρήτη: Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20 Μαΐου, την περιοχή της Σητείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί από τις λαμαρίνες ο τραυματίας και να παραδοθεί σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Παράλληλα, όπως αναφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία, στον απεγκλωβσιμό του τραυματισμένου ατόμου συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Yπενθυμίζεται μια οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη προ ολίγων ημερών όταν πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ύστερα από μετωπική σύγκρουση με τον γιο του. Συγκεκριμένα ο 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Φέρων. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για συμβάν ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Μετά από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ΙΧ και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα. Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία. Η σορός του ανδρός μεταφέρθηκε στο ΠΓΝA. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments