Video

MasterChef 4 spoiler 22/5: Η Μαρία βγάζει τον Μπέλλο εκτός παιχνιδιού

MasterChef 4 spoiler 22/5: Η Μαρία βγάζει τον Μπέλλο εκτός παιχνιδιού
MasterChef 4 spoiler 22/5: Το ζευγάρι του φετινού διαγωνισμού θα τεθεί αντιμέτωπο για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

MasterChef 4 spoiler 22/5: Ο Δημήτρης Μπέλλος πολλές φορές προστάτεψε στο σπίτι του MasterChef την αγαπημένη του, Μαρία Μπέη για να γλιτώσει την αποχώρηση. Εκείνη όμως φτάνει στον τελικό ενώ το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει. Προφανώς ήταν ένας ακόμη ριάλιτι έρωτας που τελειώνει με το τέλος του προγράμματος. Ακόμη, στα επεισόδια του MasterChef που προβάλλονται, τους βλέπουμε μαζί και αγαπημένους. Όμως, το ζευγάρι του ριάλιτι δεν είναι πια μαζί.

Ο λόγος φυσικά για την Μαρία και τον Μπέλλο που πολύς λόγος έγινε για τη σχέση τους στο μαγειρικό παιχνίδι του Star. Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό τους παρακολουθεί να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο MasterChef, με τη σχέση τους να γίνεται συχνά αντικείμενο πειραγμάτων, συζήτησης αλλά και αντιπαραθέσεων, δεν είναι πια μαζί.

Ως γνωστόν η καραντίνα λόγω κορονοϊού του προηγούμενου χρονικού διαστήματος ανάγκασε και την παραγωγή του MasterChef να διακόψει τα γυρίσματα με αποτέλεσμα οι δυο παίκτες να απομονωθούν στα σπίτια τους. Και από ότι φαίνεται κάπου εκεί ήρθε και ο χωρισμός και μάλιστα οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη μετά τον χωρισμό του με την Μαρία να έχει γυρίσει στην αγκαλιά την πρώην του.

Η Μαρία, όμως, πήρε την εκδίκησή της χωρίς καν να το γνωρίζει. Σύμφωνα με το περιοδικό ciao, είναι εκείνη που φθάνει στον τελικό μαζί με τους δύο Σταύρους (Βαρθαλίτη και Γεωργίου) «πετώντας» νωρίτερα τον πρώην αγαπημένο της Δημήτρη εκτός σπιτιού και κατ’ επέκταση της κουζίνας του παιχνιδιού. Φυσικά και σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήθελε η Μαρία Μπέη να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Μέσα από μια δύσκολη διαδικασία, όμως, έμεινε εκτός ο Δημήτρης Μπέλλος σύμφωνα με την ετυμηγορία των κριτών.

Και μπορεί βέβαια η Μαρία να φθάνει στον τελικό αλλά δεν θα διεκδικήσει το μέγαλο έπαθλο. Καθώς οι διαρροές αναφέρουν πως στην τελική φάση του παιχνιδιού έχουν ήδη προκριθεί οι δύο Σταύροι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef μέσα από τρεις διαδικασίες η τελευταία εκ των οποίων θα συμπεριλαμβάνει και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments