Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [22/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [22/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [22/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [22/05/2020].

Κριός

Τα οικονομικά ζητήματα, μπορεί να χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό σε άλλες περιοχές της ζωής σου, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργούν προβλήματα στα ερωτικά σου. Μην πιστέψεις πως για να κερδίσεις την καρδιά του αγαπημένου σου, χρειάζεται να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για να του κάνεις ένα ακριβό δώρο. Έχεις φαντασία… και την αποφασιστικότητα να τον εντυπωσιάσεις, χωρίς να ξοδευτείς.

Ταύρος

Αν ένα ρομαντικό σχέδιο αποτύχει, τότε μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου, επειδή θα έπρεπε να το είχες προβλέψει. Ό, τι αλλάζει ή τελειώνει, συμβαίνει για να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη νέα κατεύθυνση που σου γνέφει έντονα τώρα. Γι’ αυτό σήκω και να συνέχισε μ’ αυτό που θα αποδειχτεί πως είναι καθησυχαστικό και συναρπαστικό.

Δίδυμοι

Ξέρεις ότι αξίζει να κάνεις μια ρομαντική σχέση. Γνωρίζεις επίσης πως η μπάλα είναι στο γήπεδο σου. Ίσως περιμένεις να προσπαθήσει περισσότερο το άτομο που σε ενδιαφέρει για να κάνεις την κίνησή σου. Όμως αυτό το άτομο μπορεί να αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει για να σε συναντήσει στα μισά. Ρίξε μια ματιά στην καρδιά σου και θα συνειδητοποιήσεις, πως κάθε πείσμα από πλευράς σου, εμποδίζει τη γλυκιά πρόοδο που προσφέρεται.

zodia-3-1200x973

Καρκίνος

Η ανταλλαγή ιδεών και οι ενθουσιώδεις συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σου, θα είναι το εισιτήριο για τη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σας. Ίσως σε μια εποχή που πολλοί άνθρωποι βλέπουν το μέλλον με απαισιοδοξία, μπορεί να υπάρχει κάτι συγκινητικό στον θετικό τρόπο, με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Η κοινή σας ικανότητα να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο, θα είναι ο τέλειος καταλύτης για την ανάπτυξη της σχέσης σας.

Λέων

Αν ο αγαπημένος σου δεν χαιρετά μια ιδέα με ενθουσιασμό, πάρε μια βαθιά ανάσα και επανέλαβε τον τρόπο που την προτείνεις. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει ιδιαίτερα αν έχεις μηχανευτεί ένα σχέδιο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, κάτι που το ταίρι σου βλέπει μόνο σαν σχέδιο γρήγορου πλουτισμού. Ξέρεις ότι έχει δυνατότητες. Γι’ αυτό εξήγησέ το με περισσότερη λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας περισσότερες λέξεις όπως «εμείς» και «μαζί».

Παρθένος

Αν η επιδίωξη ενός συγκεκριμένου θέματος διεγείρει την επιθυμία σου να μάθεις, τότε μην αποκλείεις τη δυνατότητα δημιουργίας ή ενίσχυσης της ερωτικής σου σχέσης. Η συμμετοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου στο σχέδιο διεύρυνσης του μυαλού σου, θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη κίνηση. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η πνευματική σύνδεση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι άλλο… αν το επιτρέψεις.

Ζυγός

Ξέρεις ότι έχεις μια επιλογή σχετικά με το πώς αντιδράς ή αποκρίνεσαι σε κάτι που ο αγαπημένος σου λέει ή κάνει…και αγγίζει ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου. Ο λάθος τρόπος αντιμετώπισης θα ήταν να πολεμήσεις τη φωτιά με φωτιά ή επιθετικά, μια και αυτή είναι η καλύτερη μορφή άμυνας. Ο σωστός όμως τρόπος, περιλαμβάνει το να εξηγήσεις στο ταίρι σου με ευαισθησία, τι έχει κάνει λάθος. Η επιλογή, είναι δική σου!

Σκορπιός

Αν έχεις μια αρνητική ή απαισιόδοξη στάση, τότε ο αγαπημένος σου, μπορεί να προσπαθήσει πολύ για να σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση. Μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου σε πολλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης. Αλλά η θετική διάθεση, μπορεί να προέλθει μόνο από σένα. Θα δεχόσουν ότι υπάρχουν όρια στο πόσο θα άντεχες ή θα ανεχόσουν, αν συνέβαινε το αντίθετο ? Αυτό αξίζει να θυμάσαι τώρα.

Τοξότης

Ίσως πιστεύεις πως βλέπεις μια κατάσταση αρκετά σοβαρά, όμως ο αγαπημένος σου, σκέφτεται διαφορετικά. Μπορεί να πιστεύει ότι έχεις γεμίσει το κεφάλι σου με κάτι που δεν αξίζει χρόνο και προσοχή. Να είσαι ειλικρινής σχετικά με την πηγή της απογοήτευσής σου. Η υπερβολική σου αντίδραση, μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο που κρύβεις. zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Αιγόκερως

Μπορείτε με τον αγαπημένο σου να αντικαταστήσετε τα μεγάλα χρηματικά ποσά για διασκέδαση… με πιο διεγερτικούς τρόπους, που δεν απαιτούν δεκάρα. Βάλτε στην άκρη τα μετρητά που θα ξοδεύατε κανονικά, επειδή η φαντασία σας, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο συναρπαστικό από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας προσφέρει το μπαρ, το εστιατόριο ή ο κινηματογράφος.

Υδροχόος

Παρόλο που με τον εραστή σου μπορεί να πιστεύετε στο παλιό σύνθημα πως για να γίνει κάτι σωστά πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, μπορεί τελικά εσύ να επωμιστείς μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει προηγούμενο όσον αφορά το πόσα διαχειρίζεσαι στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να σου ταιριάζει! Όμως δεν είναι πολύ αργά για να του εξηγήσεις πώς και πού θα ήθελες περισσότερη βοήθεια ή υποστήριξη.

Ιχθύες

Μπορεί να είναι απαραίτητο να μελετήσεις τη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Καθώς ένα κεφάλαιο ή μια εποχή κλείνει ή τελειώνει, θα νιώσεις πως ξεκινάει κάτι καινούργιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, ή να σπεύσεις να κάνεις μια οποιαδήποτε δέσμευση. Το ερωτικό σου όμως μέλλον, αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά. Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς από την αλλαγή των αναγκών και των επιθυμιών σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments