Πολιτισμός

Lady Gaga Ariana Grande: Η συνεργασία της χρονιάς με το «Rain on me»

Lady Gaga Ariana Grande: Η συνεργασία της χρονιάς με το «Rain on me»
Lady Gaga Ariana Grande: Η καθεμία ευχαρίστησε την άλλη μέσα από τα social media και τα λόγια τους ήταν πολύ συγκινητικά, ειδικά η εξομολόγηση της Ariana Grande για το πόσο ταιριάζουν.

Μετά το τελευταίο τραγούδι της Gaga, «Shallow» που τραγούδησε με τον Bradley Cooper, η διάσημη τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με την Ariana Grande σε ένα ανεβαστικό κομμάτι με τίτλο “Rain On Me”. Το τραγούδι, που αποτελεί ίσως την απόλυτη συνεργασία της χρονιάς, συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο της Lady Gaga, με τίτλο “Chromatica”, ο οποίος ήταν να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαϊου από την Interscope.

Ανάμεσα στις δύο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες υπάρχει πολύ θετικό κλίμα, ενώ φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μια δυνατή σχέση και φιλία. Η καθεμία ευχαρίστησε την άλλη μέσα από τα social media και τα λόγια τους ήταν πολύ συγκινητικά, ειδικά η εξομολόγηση της Ariana Grande για το πόσο ταιριάζουν.

Το “Rain On Me” έρχεται μετά το «Stupid Love«, με το οποίο η Lady Gaga αποκάλυψε τον νέο της δίσκο, Chromatica. Εκτός από την Ariana Grande, σε αυτό τον δίσκο θα συμμετέχουν επίσης ο Elton John, καθώς και το K-Pop συγκρότημα Blackpink.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments