Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [23/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [23/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [23/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας παραμένει «προσωρινά» στον Υδροχόο, απ’ όπου ελέγχει στοιχεία για το μέλλον! Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Αιγόκερω της 1η Ιουλίου, για να συνεχίζει το έργο του αναδόμησης όλων των συστημάτων. Από αυτό το ζώδιο θα αναχωρήσει στις 17 Δεκεμβρίου και θα περάσει στον Υδροχόο για διετή διαμονή!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ακόμα καινούργια. Το κλειδί για αυτή τη φάση, είναι να ξεκαθαρίσετε τα πάντα. Το μυαλό σας εστιάζει σε όσα σας δίνουν ευτυχία. Αργότερη η Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομη επίσης στους Διδύμους. Σας προσεγγίζουν σημαντικές ειδήσεις! zodia-3-1200x973

Το Σάββατο θα είναι μια ποικίλη μέρα, κατά την οποία θα μπορείτε να κάνετε διάφορες αλλαγές, να ταξιδέψετε ή να ζήσετε μια περιπέτεια. Θα είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε όσο περισσότερο μπορείτε με το άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σας. Εάν ταξιδεύετε και οδηγείτε, αποφύγετε την αλαζονεία. Το Σάββατο, όσοι από εσάς εργάζεστε είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ένα συμβάν ή μια απροσδόκητη κατάσταση στην οποία δεν πρέπει να αντιδράσετε βιαστικά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να εκτιμήσει ρεαλιστικά τα πράγματα προκειμένου να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Το Σάββατο υποδεικνύει ένα πρόβλημα υγείας που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα ή μια άλλη περίπλοκη εμπειρία συναισθηματικής φύσεως. Όπως γράψαμε και στην αρχή, η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, τα οποία πιθανότατα θα έχετε προγραμματίσει και οργανώσει εκ των προτέρων. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, να είστε προσεκτικοί και να είστε υποψιασμένοι ότι κάποιες υποσχέσεις που σας έχουν δοθεί μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα συζητήσετε την πιθανότητα μιας καινούργιας ή μιας επιπλέον εργασίας. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα εξαρτηθούν από τα άτομα που ζουν μαζί σας. Να περιμένετε ένα ευχάριστο γεγονός ή νέα που σχετίζονται με ένα άτομο στην οικογένειά σας ή στον κύκλο των συγγενών σας. Η μέρα προμηνύει σημαντικά γεγονότα ή συζητήσεις, που σχετίζονται με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

 Το Σάββατο θα είναι μια δυναμική αλλά ασταθής μέρα. Ενδεχομένως να προκύψει μια κατάσταση που θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε επιτέλους για μια απαραίτητη αλλαγή. Αν χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια ή τα ραντεβού σας, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, αλλά καλό θα ήταν να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο ώστε να μην προκύψουν ανεπιθύμητες εντάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν σκοπεύετε να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Εάν μείνετε σπίτι θα πρέπει να επιδιορθώσετε κάποια πράγματα που χάλασαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Σήμερα περάστε περισσότερο χρόνο με τους γονείς ή τα παιδιά σας. Τυχόν συγκρούσεις, θα συνοδεύονται από πολλά συναισθήματα και κατηγορίες. zodia-pixabay-1-1200x900

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασία, οπότε μην τεμπελιάζετε. Η τύχη θα σας προσφέρει διάφορες ευκαιρίες να πετύχετε πολλά στο σπίτι ή στην εργασία σας. Θα ενθουσιαστείτε με νέα που θα λάβετε από μακριά. Τυχόν δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε, μπορεί να σας ταράξουν ή να σας απογοητεύσουν. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε για διάφορες οικονομικές ενέργειες στις οποίες θα αφοσιωθείτε την ερχόμενη εβδομάδα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments