Αθλητισμός

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Η εξάπλωση του κορωνοϊού επηρέασε μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό. Η Ευρωλίγκα ήταν ανάμεσα στις διοργανώσεις μου σταμάτησαν εξαιτίας του ιού. Τις τελευταίες ημέρες η λίγκα κάνει τις απαραίτητες επαφές για να εξασφαλίσει την ομαλή επανέναρξη των αγώνων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει για να τρέξουν τις εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι όταν ξέσπασε η πανδημία ο Ρικ Πιτίνο πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στην Αμερική για να είναι κοντά στους δικούς του. Λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε το διαζύγιο με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιος που να έχει ανακοινωθεί σαν επίσημος αντικαταστάτης.

Όλα δείχνουν Βόβορα

Το γεγονός ότι και το Ελληνικό πρωτάθλημα σταμάτησε, και δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά, έχει δώσει την άνεση στον Παναθηναϊκό να περιμένει τις εξελίξεις πριν πάρει αποφάσεις. Ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Βόβορας που για πολλά χρόνια είχε θέση βοηθού.

Ο 43χρονος τεχνικός είχε μια πρώτη επαφή με την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ωστόσο τίποτε δεν πρόκειται να δρομολογηθεί εάν και εφόσον δεν πέσουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους στην Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Βόβορας ήταν από την πρώτη στιγμή το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, όντας πανέτοιμος να πάρει την ευκαιρία που του αναλογούσε μετά την πολυετή παρουσία του στην ομάδα. Η πρώτη επαφή είχε άκρως θετικό κλίμα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι εκείνος που θα πάρει το χρίσμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments