Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Πηγαίνε στο Ρέντη ο ισχυρός άνδρας των «Ερυθρόλευκων»

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Πηγαίνε στο Ρέντη ο ισχυρός άνδρας των «Ερυθρόλευκων»
Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα επαναφέρει το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό στους φετινούς στόχους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ και μια πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Όλα αυτά για την ώρα προχωρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, καθώς η ελάχιστη χαλαρότητα είναι ικανή να καταστρέψει ότι χτίζει με κόπο από το ξεκίνημα της σεζόν το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον λόγο αυτό όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιθυμεί να βρεθεί κοντά στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας θυμίζοντας τους φετινούς στόχους της ομάδας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γουλβς, κάτι που ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει πως μπορεί να επιτευχθεί.

Οι «Ερυθρόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα επέστρεψαν μετά από πολύ καιρό στις ομαδικές προπονήσεις (κατά ομάδες), με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει σιγά σιγά τα σχέδια του ενόψει της έναρξης των πλέι οφς, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσει 6-7 Ιουνίου. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην κούρσα έχοντας αποκτήσει σαφές προβάδισμα τίτλου, όντας στπ +14 από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments