Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/20]

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης παραμένει στους Διδύμους μέχρι τις 20 Ιουνίου. Από εκεί προάγει τις επικοινωνίες, την κοινότητα και τις πληροφορίες! Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ερμής, ενισχύοντας τη δύναμη του κόσμου: Φροντίζει για την θετική επικοινωνία. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη επίσης στους Διδύμους από τις 13 Μαΐου. Σε αυτή τη φάση της σας στρέφει στην αξία του να κοιτάτε κάτω από την επιφάνεια!

Η Σελήνη μόλις έχει γίνει Νέα στα εδάφη των Διδύμων. Ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας εδώ, γι’ αυτό ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας, όταν περάσει αργότερα στον Καρκίνο. Η ενέργεια αλλάζει και αποζητάτε το σπιτικό, την οικογένειά σας και ό,τι σας δίνει θαλπωρή!

Η Κυριακή θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης και οι συζητήσεις σας θα προσανατολίζονται στο κοινό σας μέλλον. Επενδύστε την ενέργειά σας σε σημαντικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Μια φιλία που δημιουργήθηκε με βάση τη συμπάθεια, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Τα οικονομικά σας ζητήματα σήμερα θα εξαρτηθούν από το τι περιμένετε και τι έχετε κάνει τις τελευταίες πέντε-έξι ημέρες.

Ενδεχομένως σήμερα να προκύψουν αλλαγές στις αγορές ή στα έξοδα που σκοπεύετε να κάνετε την ερχόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με σοβαρά καθήκοντα και ευθύνες που σχετίζονται με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Ο λόγος είναι ότι είτε εσείς είτε αυτοί, δεν θα είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Σήμερα μπορεί να μάθετε για έναν αρραβώνα ή γάμο, καθώς και για ένα άλλο σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας νεαρής γυναίκας. Η Κυριακή προμηνύει νέα ή την επιστροφή σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα έχετε σχεδιάσει τον τρόπο που θα επιλύσετε κάποια προβλήματα, που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία σας. Ενδεχομένως να έχετε επείγουσες δεσμεύσεις αυτού του είδους. Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι ιδανική για εργασία και ενεργό δράση – αλλά με πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σας. Τυχόν συναισθήματα απογοήτευσης ή θλίψης, θα σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα συμβάν που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Εάν εργάζεστε σήμερα, είναι πιθανό να συναντήσετε δυσκολίες. Θα αισθάνεστε άγχος σε σχέση με μια συζήτηση, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σας συναισθηματικές αντιδράσεις. Σήμερα μπορεί να βιώσετε διάφορα συναισθήματα, που σχετίζονται με ένα άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα αφιερώσετε χρόνο για να συναντήσετε ή να μιλήσετε με φίλους. Προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε και σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να τις κρατήσετε. Οι εκπλήξεις της μέρας θα σας μπερδέψουν, αλλά καμία δεν θα σας βλάψει. Σήμερα μπορεί να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, ακόμα κι αν συνεπάγονται νομική αγωγή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή ενδέχεται να βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα απαιτεί να προσφέρετε ένα δώρο ή λουλούδια. Η μέρα θα είναι δύσκολη στην εξέλιξη σχεδίων που αφορούν ανακαινίσεις ή βελτιώσεις στο σπίτι ή την ιδιοκτησία σας. Πολλοί γονείς θα βιώσουν άγχος που σχετίζεται με τα παιδιά. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια δυναμική και ενδιαφέρουσα μέρα. Είναι ιδανική για αρραβώνα ή γάμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments