Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [24/05/2020].

  • κριός

Μπορεί να αναρωτηθείς πώς ή γιατί το πάθος και το κέφι σου έχουν μαραζώσει, αλλά συμβαίνει καμιά φορά. Εμπιστέψου, πως οποιαδήποτε μείωση είναι προσωρινή… και θα επιστρέψεις στη φόρμα σου, αρκετά σύντομα. Μπορεί να οφείλεται στην επανεξέταση των επιθυμιών σου. Όλοι εξελισσόμαστε και οι ανάγκες μας εξελίσσονται μαζί μας. Με την αναβίωση του κεφιού σου, θα μάθεις καινούργιες ιδέες που θα θελήσεις να εξερευνήσεις περαιτέρω.

  • ταύρος

Ο εραστής σου δε χρειάζεται να ανιχνεύσει το μυαλό σου για να εντοπίσει τι σκέφτεσαι, γιατί ενώ είσαι μαζί του σωματικά, αρμενίζεις αλλού πνευματικά. Θα προτιμούσε να γνωρίζει την πραγματικότητα της κατάστασής σου, ειδικά αν οι ευθύνες σε άλλες περιοχές της ζωής σου το αποτρέπουν. Η σχέση σου, μπορεί να γίνει το άνετο καταφύγιό σου. Ανοίξου στο ταίρι σου και άφησε τον ήλιο να φωτίσει τη σχέση σας.

  • δίδυμοι

Αν αισθάνεσαι αβεβαιότητα ή άγχος στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή, τότε μην πιστέψεις πως έχεις σοβαρό λόγο ανησυχίας. Μπορεί να αντιμετωπίζεις τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτό το διάστημα….αλλά κάτι εξελίσσεται πολύ όμορφα στο δεσμό σου. Με λίγη υπομονή από την πλευρά σου, σύντομα θα νιώσεις πιο ήρεμη και πιο προσαρμόσιμη με τις νέες συνθήκες.

  • καρκίνος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να δοκιμάσεις τα νερά σε μια κοινή προσπάθεια για κάτι ενδιαφέρον. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να το προσεγγίσεις με το ρυθμό που σου ταιριάζει. Αυτό σου επιτρέπει να ασχοληθείς με περισσότερες λεπτομέρειες για όσες απαιτούνται από σένα και το ταίρι σου, ώστε να πραγματοποιήσετε ένα κοινό σας όραμα. Θεωρήστε το σαν ένα «έργο δέσμευσης σε εξέλιξη».

  • λέων

Πιθανότατα δεν θα σε πειράξει λίγη βοήθεια από τον εραστή σου για να προχωρήσεις σ’ ένα θέμα που σε απασχολεί, αλλά πρέπει να είσαι ξεκάθαρη ώστε να μην ξεπεράσει τα όριά σου. Μπορεί να έχεις στην καρδιά σου μια συγκεκριμένη φιλοδοξία για την οποία, έχει διαφορετικές ιδέες – και ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να την ακολουθήσεις. Να είσαι έτοιμη να κάνεις πολλή υπομονή και να σφίξεις τα δόντια σου για να μη δημιουργήσεις προστριβές μαζί του.

  • παρθένος

Κατά κάποιο τρόπο τα εμπόδια και οι προβληματισμοί, προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου συγκεκριμένα. Μπορεί να προκύψουν από τον αυθορμητισμό σου. Όλοι γνωρίζουμε ότι δε χρειάζεται να σκεφτούμε δυο φορές όταν πρέπει να αποφασίσουμε για θέματα που αφορούν τα ερωτικά μας. Αλλά το να κάνεις κάτι βιαστικό στο όνομα της αγάπης ή να μην σκεφτείς τις συνέπειες της συγκεκριμένης ενέργειάς σου, θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις. Προχώρησε προσεκτικά.

  • ζυγός

Θα νιώθεις διχασμένη ανάμεσα στην παραμονή σου στην ερωτική ζώνη άνεσης της σχέσης σου, και στην επιθυμία σου για περιπέτεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να κάνεις κάτι απρόσεκτο ή άτακτο. Θα μπεις όμως στον πειρασμό να δοκιμάσεις τα νερά ή να πιέσεις τα όρια του εραστή σου, για να δεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Κινδυνεύεις όμως να φανείς εγωίστρια ή αναίσθητη στα μάτια του. Η αναζήτησή σου για αυθορμητισμό, δεν μπορεί να αφορά μόνο εσένα!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • σκορπιός

Πιθανότατα υπερέχεις σε θέματα διαίσθησης από το ταίρι σου. Θα μπορούσες όμως να εκπλαγείς και να ευχαριστηθείς επίσης, που το ταίρι σου κάνει το ίδιο για σένα. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι έχεις καταφέρει να φορέσεις το προσωπείο σου ή να κρύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ο εραστής σου γνωρίζει περισσότερα από ό, τι νομίζεις. Σε αντιλαμβάνεται αμέσως. Αυτό από μόνο του, είναι μια τεράστια ενεργοποίηση – και για τους δυο σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments