Αθλητισμός

Ιμπραΐμοβιτς τραυματισμός: Σοκ με τον Σουηδό – Χτύπησε σοβαρά στην προπόνηση

Ιμπραΐμοβιτς τραυματισμός: Σοκ με τον Σουηδό – Χτύπησε σοβαρά στην προπόνηση
Ιμπραΐμοβιτς τραυματισμός: Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στη Μίλαν, αλλά και ανάμεσα στους χιλιάδες φαν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ χτύπησε σοβαρά στην προπόνηση της ιταλικής ομάδας.

Ιμπραΐμοβιτς τραυματισμός: Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μίλαν. Εκφράζονται φόβοι ακόμα και για τη συνέχεια της καριέρας του αφού γίνεται λόγος για μεγάλη ζημιά στο πόδι του Σουηδού σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, λίγο πριν το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Μίλαν, ο Ιμπραΐμοβιτς δοκίμασε ένα δυνατό σουτ και αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος από τον πόνο, με πολλούς να συνδέουν τον τραυματισμό με προηγούμενο που είχε πριν μερικούς μήνες. Ο 38χρονος επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μεγάλη ζημιά στον αχίλλειο τένοντα. Βάση και της προχωρημένης ποδοσφαιρικής του ηλικίας, αν κάτι τέτοιο ισχύει το μέλλον του στο ποδόσφαιρο μόνο ευοίωνο δεν είναι, αν και ο «Ίμπρα» είναι από τους πλέον γυμνασμένους ποδοσφαιριστές.

Τέλος η Euroleague

Όσον αφορά τις άλλες αθλητικές ειδήσεις της ημέρας, η σπουδαιότερη είναι ότι η Euroleague δεν πρόκειται να συνεχιστεί λόγω κορωνοϊού. «Οι μέτοχοι της Euroleague ανακοινώνουν αποφάσεις για τις σεζόν 2019-20 και 2020-21. Η σεζόν 2019-20 σε Euroleague και Eurocup ακυρώνονται. Οι φετινές ομάδες συνεχίζουν στις διοργανώσεις για τη σεζόν 2020-21. Η επόμενη σεζόν ξεκινά την 1η Οκτωβρίου στην Euroleague και 30 Σεπτεμβρίου στο Eurocup. Υπήρξε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μετόχων για τέταρτη φορά από την διακοπή της δράσης στις 12 Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η Euroleague αναφέρει ακόμα ότι: «Ακολουθώντας την απόφαση της προσωρινής διακοπής της αγωνιστικής δράσης, προσπάθησαν όλες οι πλευρές, η Λίγκα, οι ομάδες, οι παίκτες κι έδειξαν διάθεση να συνεχιστεί η σεζόν. Έχοντας ερευνήσει κάθε δυνατή επιλογή η Λίγκα αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη σεζόν σε Euroleague και Eurocup όπως και το τουρνουά των μικρών ηλικιών για τους παρακάτω λόγους:

Η υγεία κι η ασφάλεια των αθλητών, φιλάθλων, προσωπικού, συνεργατών και της τοπικής κοινωνίας παραμένει βασική προτεραιότητά μας. Οι ποικίλες αντιδράσεις στον κορωνοϊό από χώρα σε χώρα δεν εγγυώνται πως όλες οι ομάδες θα είχαν τις ίδιες μέρες προετοιμασίας και προπόνησης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments