Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [25/05/2020]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [25/05/2020]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Δευτέρα [25/05/2020].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Δευτέρα [25/05/2020].

Κριός

Είστε τόσο βολικοί σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας εκπλήσσονται από το πόσο πρόθυμοι είστε να αφήσετε κάποιον άλλο να πάρει το προβάδισμα για μια φορά. Επιπλέον, είστε διατεθειμένοι να μιλήσετε με διάφορα καινούργια άτομα. Πάρτε τα πράγματα όπως έρθουν!

Ταύρος

Η χαρά είναι όλη δική τους όταν μιλάτε σε καινούργια άτομα τη σημερινή υπέροχη μέρα. Είτε μέσω διαδικτύου είτε πρόσωπο με πρόσωπο, σήμερα κάνουν την εμφάνισή τους νέες επαφές και ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται υπέροχα όταν τα βλέπετε μέσα από πρίσμα, αλλά έτσι δεν θα μπορέσετε να δείτε τον πραγματικό χαρακτήρα κανενός. Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά και βάλτε τα δυνατά σας για να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα.

Καρκίνος

Μην κάθεστε απλώς εκεί – κάντε την πρώτη κίνηση για να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας. Πιάστε τη συζήτηση σε ένα καινούργιο άτομο. Εάν θέλετε να διαλύσετε την αμήχανη ατμόσφαιρα, σκεφτείτε ότι συναντάτε έναν πιθανό καινούργιο φίλο.

Λέων

Ο έρωτας είναι λιγότερο κάτι αφηρημένο και περισσότερο κάτι χωρισμένο σε κατηγορίες αυτή τη στιγμή. Κάποιες πλευρές του όμως είναι αδύνατον να χαρακτηριστούν. Στην πραγματικότητα, αυτό σας εξάπτει περισσότερο το ενδιαφέρον τώρα.

Παρθένος

Μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με ευκολία τώρα… Ανεξάρτητα από το αν το κάνετε με το ειρωνικό σας χιούμορ ή μοιράζεστε βαθύτερα, πιο σημαντικά πράγματα. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε και τα δύο.

Ζυγός

Η κατάσταση γίνεται σοβαρή με κάτι (ή κάποιον/α) που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή, αν και η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη. Μην φοβάστε να υποχωρήσετε – και να χαλαρώσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να προχωρήσετε με αργούς ρυθμούς.

Σκορπιός

Μια ερωτική κατάσταση μπορεί να γίνει έντονη πολύ γρήγορα σήμερα. Αλλά να θυμάστε ότι ακόμη και τα βαθιά συναισθήματα χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν. Η βιασύνη δεν θα σας βγει σε καλό. Να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Τοξότης

Είναι φυσικό να σκέφτεστε τι θα θέλατε από την ερωτική σας ζωή. Αλλά τώρα έχετε μια χρυσή ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον άλλο σε αυτό το κομμάτι. Να είστε βέβαιοι ότι η καλοσύνη σας θα ανταμειφθεί.

Αιγόκερως

Έχετε δημιουργήσει τόσο σταθερές βάσεις – με τη βοήθεια φυσικά της καλής σας ενέργειας – που μπορείτε να αφήσετε την αίσθηση της διασκέδασης να σας καθοδηγήσει. Δοκιμάστε να αφεθείτε και θα έχετε μερικά πολύ ευχάριστα αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Εάν η ερωτική σας ζωή είναι ανιαρή αυτή την περίοδο, η ενέργειά σας σάς ωθεί προς την σωστή κατεύθυνση. Ο σκοπός είναι να μετατρέψετε τη ζωή σας σε μια σειρά ρομαντικών ανακαλύψεων.

Ιχθύς 

Η διαίσθησή σας μπορεί να μην ουρλιάζει, αλλά σίγουρα έχει κάτι να σας πει. Βρείτε ένα ήσυχο σημείο όπου μπορείτε να ακούσετε τον εσώτερο εαυτό σας. Χαλαρώστε και συγκεντρωθείτε, και θα καταλάβετε ακριβώς πώς αισθάνεστε βαθιά μέσα σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments