Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020].

κριός

Η αυθεντικότητά σου, είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή κάποιου ατόμου πάνω σου, ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι. Αν προσπαθείς να καταστείλεις κάποιες σκέψεις ή συναισθήματά σου, τότε να είσαι σίγουρη πως το ταίρι σου θα το εντοπίσει από ένα χιλιόμετρο μακριά. Ένα ευπαθές θέμα σε υποχρεώνει να αφήσεις το ταίρι σου να δει τον πραγματικό σου εαυτό. Κι αυτό θα είναι το διαβατήριό σου, για το πάθος που σε περιμένει τώρα.

ταύρος

Μπορεί να νιώθεις πως συνάντησες το «αντίπαλον δέον» σου, στο πείσμα. Θα το συνειδητοποιήσεις και μόνη σου πόσο πεισματάρης είναι… και πόσο αμετακίνητος στις απόψεις του. Όμως δεν πρέπει να ανταποδώσεις τα ίσα. Μάλλον αυτό περιμένει εκείνος! Γι’ αυτό…εξέπληξε τον, με την ικανότητά σου ν’ ακούς και να συμβιβάζεσαι. Πρόσφερε λύσεις, αντί να είσαι μέρος του προβλήματος!

δίδυμοι

Μην υποτιμάς τη θετική αύρα που μπορείς να φέρεις στον κόσμο του εραστή σου. Αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερο για σένα, λόγω της ικανότητάς σου, να εντοπίζεις τον τρόπο που επιμένει να βλέπει κάτι αρνητικά ή απαισιόδοξα. Τράβηξε την προσοχή του στα θετικά που υπάρχουν μέσα σ’ αυτά που είναι αποφασισμένος να δει με ζοφερό τρόπο. Μπορεί να χρειάζεται μόνο μια ήρεμη υπενθύμιση από σένα!

καρκίνος

Λίγη αναταραχή στη σχέση σου, μπορεί να είναι ωφέλιμη… αν την εκμεταλλευτείς σωστά. Αντί να εστιάζεις μόνο στα προειδοποιητικά σημάδια και να γίνεσαι αμυντική ή να συγκρούεσαι μαζί του, εξέτασε πώς το χάος και η αναστάτωση, ενθαρρύνει και τους δύο ν’ αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Μια προθυμία από κοινού για συζήτηση, ίσως να είναι το μόνο που χρειάζεται για να φέρει την ηρεμία και την ευαισθησία όπου απαιτείται.

λέων

Μια παθιασμένη παραξενιά, μπορεί τώρα να φαίνεται σαγηνευτική, αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρξουν συνέπειες για μια αυθόρμητη κίνηση τώρα. Αυτό που μπορεί να σε εμπνέει ή να σε ενθουσιάζει μπορεί να είναι κάτι για το οποίο ο εραστής σου έχει έντονες επιφυλάξεις – και με το δίκιο του. Η διακοπή μιας ρουτίνας ή η ένεση αυθορμητισμού στη σχέση σας, μπορεί να γίνει με λιγότερο επικίνδυνους – και πολύ πιο ευχάριστους – τρόπους!

παρθένος

Η αγάπη και η οικειότητα θα κάνουν έντονα αισθητή την παρουσία τους στη σχέση σου. Δες όμως αν μπορείς να τα αξιοποιήσεις, ικανοποιώντας μια άμεση ανάγκη ή επιθυμία σου. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να το κάνεις αυτό, αλλά έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις στιγμές που προσφέρονται τώρα. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο πιεσμένη, υπάρχουν ακόμα τρόποι που μπορείς να απολαύσεις αυτό το νέο, παθιασμένο ταξίδι.

ζυγός

Ο καθένας έχει τα όριά του! Και τώρα, θα ανακαλύψεις πού βρίσκονται τα δικά σου. Μην ξεχνάς όμως πως συχνά, δείχνουμε την απογοήτευσή μας στα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά μας. Ίσως να πιστεύεις πως μοιράζεσαι με το ταίρι σου κάτι που σε ενοχλεί…αλλά μπορεί να παρερμηνεύσει το μήνυμά σου, σαν επίθεση εναντίον του. Ό, τι κι αν αντιμετωπίζεις…. άσε την αγάπη να προσφέρει το άνετο καταφύγιο που χρειάζεσαι… και όχι το περιβάλλον για αντιπαραθέσεις.

σκορπιός

Αυτό που έχει σκεφτεί ο εραστής σου, δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα….σύμφωνα με όσα πιστεύεις εσύ. Εκεί που αυτός είναι σίγουρος πως έχει ακριβείς πληροφορίες, εσύ βλέπεις μόνο κάποιον που ψάχνει βελόνες στ’ άχυρα. Όμως το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να είναι λίγο δραματικό τώρα. Θα μπορούσε να έχει ένα αμυντικό μηχανισμό που θα συνέβαλε περισσότερο στο να σε ηρεμήσει. Γίνε η υποστηρικτική φωνή, που χρειάζεται.

τοξότης

Η δυστυχία- όπως λένε- αγαπά την παρέα. Θα έχεις αντιληφθεί ένα κύμα αρνητικότητας που διαπερνά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το αποδεχτείς. Αν ο εραστής σου είναι αποφασισμένος να υιοθετήσει μια απαισιόδοξη ή αρνητική άποψη για κάτι, μην τον ακολουθήσεις. Ακόμα και η ελάχιστη αντίσταση συνεπάγεται… νίκη της αρνητικότητας. Γίνε αυτή που θα την ξαποστείλεις!

αιγόκερως

Απομάκρυνε κάθε αίσθηση deja vu αν αισθανθείς πως ανακτάς το παλιό έδαφος με τον αγαπημένο σου. Υπάρχουν φορές, που μπορεί να είναι διασκεδαστικό ή ευχάριστο! Όμως το θέμα της συζήτησής σας, μπορεί να είναι αυτό που σε έχει κουράσει. Ένα σχέδιο, πιθανώς δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερο για σένα. Αλλά το ταίρι σου, συνεχίζει να το αξιολογεί και να εστιάζει στις λεπτομέρειες. Δε χρειάζεται να σταματήσεις τη συζήτηση…..αλλά είναι σοφό να την καθυστερήσεις όσο μπορείς.

υδροχόος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική τώρα, ακόμα κι αν φέρνει δυσφορία. Όμως αυτό είναι το θέμα της αλήθειας. Μπορεί μερικές φορές να είναι ελαφρώς επώδυνη. Αλλά ποια είναι η εναλλακτική λύση? Κρατάς κάτι κρυμμένο και νιώθεις περισσότερο πόνο? Ξέρεις πως έχεις κάτι να πεις… και είναι θέμα χρόνου για να το κάνεις. Θα βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου? Με σιγουριά…ΝΑΙ.

ιχθύες

Παρόλο που δεν σου αρέσει ιδιαίτερα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον εραστή σου, μπορεί να ασχοληθείς με την αρνητική ενέργεια που φέρνεις τώρα στη σχέση σας. Οι ισορροπίες θα βρεθούν με κάποιον τρόπο…κάποια στιγμή! Πρέπει όμως να αποδεχτείς με το ταίρι σου, πως δε θα αλλάξετε τις προοπτικές ο ένας του άλλου μέσα σε μια στιγμή και πως η εφαρμογή της σιωπηλής αντιμετώπισης, είναι μια άσκοπη τακτική. Μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή! Ίσως όμως όχι τόσο γρήγορα, όσο και οι δύο επιθυμείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments