Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα συμβόλαιο: Θέμα ημερών να ανανεώσει ο κεντρικός αμυντικός

Ουσεϊνού Μπα συμβόλαιο: Θέμα ημερών να ανανεώσει ο κεντρικός αμυντικός
Ουσεϊνού Μπα συμβόλαιο: Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό.

Ουσεϊνού Μπα συμβόλαιο: Ο Ουσεϊνού Μπα εντυπωσίασε με τις φετινές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι από τους πιο χαμηλόμισθους στην ομάδα, αλλά μέσα σε τρεις μήνες εξελίχθηκε στον πιο σταθερό αμυντικό, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει θέσει βέτο να μην παραχωρηθεί ο παίκτης την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρει το «Φως».

Κλεισμένη η συμφωνία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία με τον Μπα έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά λόγω του κορωνοϊού μπήκε στον πάγο. Τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα, ο Αφρικανός αμυντικός θα περάσει από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ήταν κάτι που το επιθυμούσε ο Ολυμπιακός από τον χειμώνα, ο Μπα από την πλευρά του επίσης δεν έχει το μυαλό του πουθενά αλλού πέρα από τον Πειραιά και πλέον το μοναδικό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Όλα τα υπόλοιπα, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, έχουν διευθετηθεί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ποιος δεν είναι σίγουρος

Η παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό δεν είναι σίγουρη. Μάλιστα, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ζυγαριά γέρνει προς την αποχώρηση παρά την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Έτσι, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Κύπρο, τα οποία επιμένουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, αναφέρουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει την απόφασή του για τον Λάζαρο. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα φανεί μετά τα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Τότε θα δείξει και ο Πορτογάλος τις προθέσεις του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Φως των Σπορ».

«Παίζει» ο Τσαντλί για τον Πειραιά

Είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα που έχουν ακουστεί φέτος για τον Ολυμπιακό και σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους πλάγιους επιθετικούς που στοχεύει η ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Νασέρ Τσαντλί που έχει παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments