Ελλάδα

Μάκης Τσέλιος τέλος – Δείτε σε ποιόν δίνει την επιχείρησή του

Μάκης Τσέλιος τέλος – Δείτε σε ποιόν δίνει την επιχείρησή του
Ο γνωστός σχεδιαστής αποφάσισε να σταματήσει και παραχωρεί την επιχείρησή του.

Σε έναν άνθρωπο της τέχνης, έμπειρο και με γνώσεις πρόκειται να αφήσει την επιχείρησή του ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος έχει πάρει απόφαση να “κρεμάσει” τις κλωστές και τα ψαλίδια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Εκτός από άνθρωπος της τέχνης, είναι και συγγενικό πρόσωπο εκείνος που θα αναλάβει να συνεχίσει την παράδοση του Μάκη Τσέλιου, προσθέτοντας τις δικιές του πινελιές. Ο λόγος για την ανιψιά και ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη.

Στους λόγους που τον έκαναν να «περάσει» την επιχείρησή του στην ανιψιά του, την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη, αναφέρθηκε ο Μάκης Τσέλιος, λέγοντας πως είναι η μόνη που μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του. Αποκάλυψε πως θα κάνει μια τελευταία μεγάλη επίδειξη όπου θα παρουσιάσει την διάδοχό του και μετά θα αποσυρθεί. Η Ελισάβετ Μουτάφη από την πλευρά της αναφέρθηκε στο πώς αμφιταλαντευόταν μικρή για το αν θα ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού ή αν θα γίνει σχεδιάστρια μόδας.

Ο Μάκης Τσέλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιθάκη, απ’όπου έφυγε για τον Πειραιά. Σε ηλικία 25 ετών αποφασίζει να ασχοληθεί με την μόδα, θέτοντας τα θεμέλια μιας λαμπερής καριέρας. Οι συλλογές του καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, ενώ οι ξένοι τολμούν να τον χαρακτηρίσουν ως τον Έλληνα Valentino. Συνεργάζεται με μεγάλες βιομηχανίες και δημιουργεί μοναδικές σειρές προϊόντων, από ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες μέχρι λευκά είδη για το σπίτι. Ξενοδοχειακές, αεροπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις του έχουν αναθέσει επίσης το σχεδιασμό και την δημιουργία στολών για το προσωπικό τους, ενώ στο ατελιέ του δημιουργεί την συλλογή του υψηλής ραπτικής και νυφικών MAKIS TSELIOS Haute Couture.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments