Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 19χρονος Αφγανός κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κοριτσάκι

Θεσσαλονίκη: 19χρονος Αφγανός κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κοριτσάκι
19χρονος ασέλγησε σε 6χρονη στη Θεσσαλονίκη: Ο Αφγανός συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού

19χρονος ασέλγησε σε 6χρονη στη Θεσσαλονίκη : Ένα νέο έγκλημα πήρε το φως της δημοσιότητας με δράστη έναν Αφγανό υπήκοο ο οποίος κατηγορείται από την οικογένεια συριακής καταγωγής η οποία τον φιλοξενούσε, ότι ασέλγησε στο 6χρονο κοριτσάκι τους. Όπως έγινε γνωστό από τα τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης για την συγκεκριμένη υπόθεση 0 κατηγορούμενος συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του κοριτσιού από τη Συρία, λέγοντας ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 6χρονης.

Ο άντρας, σύμφωνα με την αστυνομία, φιλοξενούνταν στο σπίτι της οικογένειας από τη Συρία στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετό καιρό.Η μητέρα κατήγγειλε πως το μεσημέρι της  προηγούμενης Δευτέρας στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, εντός της οικίας όπου διέμενε η οικογένεια και φιλοξενούταν 19χρονος συλληφθείς, ο τελευταίος προέβη σε ασελγείς πράξης σε βάρος της μικρής 6 ετών κόρης της. Το περιστατικό όπως έγινε γνωστό σημειώθηκε ενώ η μητέρα απουσίαζε από το σπίτι. Όταν επέστρεψε η μητέρα, είδε τον 19χρονο να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της μικρής.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία της μάνας συνέλαβαν τον αλλοδαπό, έπειτα από τον εντοπισμό του στο πλαίσιο αναζητήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη» και παράβαση του Νόμου «Περί αλλοδαπών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments