Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [26/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [26/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [26/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [26/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, απ’ όπου ενεργοποιεί την εσωτερική σας γαλήνη… Και ό,τι νιώθετε μέσα, αντανακλάται και έξω! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αποζητά την άνεση και την ασφάλεια. Φροντίστε όσα χρειάζεστε. Συνεργάζεστε με ένα σύστημα και το σύστημα σας στηρίζει!

Το φεγγάρι θα σχηματίσει σήμερα διαδοχικές αντιθέσεις, με τους Πλούτωνα και Δία από τα εδάφη του Αιγόκερω. Στη συνέχεια θα περάσει σε κενό πορείας, δίνοντάς σας το περιθώριο να χαλαρώσετε! Την Τρίτη θα επιφορτιστείτε με περισσότερα καθήκοντα στην εργασία σας. Περνάτε μια περίοδο στασιμότητας ή άγχους, αλλά δυστυχώς σας περιμένουν και άλλες δύσκολες και περίπλοκες στιγμές. Η κατάστασης της υγείας ενός αγαπημένου προσώπου ή φίλου, θα παρουσιάσει προβλήματα και θα απαιτήσει σοβαρή θεραπεία. Η συμμετοχή σας θα είναι σημαντική ως φροντιστές, είτε με τη μορφή ηθικής ή οικονομικής βοήθειας και τα λοιπά. Οι επαφές σας με εκπροσώπους διαφόρων θεσμών μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, έλλειψη επαγγελματισμού ή αγένεια.

zodia-3-1200x973

Στην ερωτική σας ζωή, αν έχετε σχέση εξ αποστάσεως, σήμερα ίσως να έχετε αμφιβολίες και υποψίες για την αφοσίωση του/της συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε κάποιο λόγο για αυτό, αλλά μην καταλήξετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Την Τρίτη θα συζητήσετε τα νέα ή τις αλλαγές στη ζωή ενός νεαρού άνδρα. Οι άνδρες κάτω των 35 ετών θα βιώσουν έντονα συναισθήματα, που σχετίζονται με νέα ή κάποιο έγγραφο για το σπίτι ή την οικογένειά τους. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός, που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί στο ζώδιο ή με ωροσκόπο Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα είναι μια κουραστική μέρα με διάφορα επείγοντα καθήκοντα και ευθύνες. Ευνοεί διάφορες συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα από κοντά και μακριά. Σε γενικές γραμμές, να περιμένετε την εξέλιξη ενδιαφερόντων γεγονότων.  Οι περιστάσεις σήμερα θα είναι πιο αίσιες για την ανάπτυξη και ολοκλήρωση σημαντικών εργασιών, γι’ αυτό οργανώστε σωστά το χρόνο και τις προτεραιότητές σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τρίτη θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, ευαίσθητοι και ανυπόμονοι. Προσπαθήστε να μην χαραμίσετε το χρόνο και την ενέργειά σας γιατί θα αποβεί εις βάρος σας. Η μέρα ευνοεί σχέδια και δράσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή συνεργασία με άτομα από άλλα μέρη. Οι οικονομικές σας υποθέσεις (εάν έχετε) θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τρίτη θα βιώσετε στιγμές έντασης, που θα σχετίζονται με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα. Ο ύπνος σας θα είναι ανήσυχος και πολλοί θα έχετε αϋπνίες. Σήμερα θα έχετε συνομιλίες με φίλους που θα θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας. Ενδεχομένως να χρειάζονται συμβουλές ή κάποια άλλη βοήθεια από εσάς. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να συμμετέχετε σε υποθέσεις ακινήτων, για επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. zodia-pixabay-1-1200x900

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα επιβαρυνθείτε με οικογενειακά προβλήματα ή σχέσεις. Θα είναι σημαντικό να παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και να μην επιτρέψετε να εξελιχθούν συγκεκριμένες ανεπιθύμητες καταστάσεις. Την Τρίτη θα στενοχωρηθείτε από νέα που αφορούν κάποιο γνωστό σας άτομο. Μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια χρήματα που θα λάβετε ή νέα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας συμφέροντα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments