Ελλάδα

Ο Τσιόδρας έφυγε και το twitter πήρε φωτιά

Ο Τσιόδρας έφυγε και το twitter πήρε φωτιά
Είναι ο άνθρωπος που καθήλωσε τους Έλληνες μπροστά από την τηλεόρασή τους καθημερινά στις 6 το απόγευμα για την ενημέρωση του κορωνοϊού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν άγνωστος για τους περισσότερους από εμάς, μέχρι που μπήκε στη ζωή μας βίαια όπως μπήκε και ο φονικός κορωνοϊός covid-19. Ήταν 26 Φεβρουαρίου όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωνε για πρώτη φορά τους Έλληνες για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην χώρα μας. Έκτοτε και καθημερινά στις 6 το απόγευμα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά έγιναν οι δυο πιο αγαπητοί, όπως φάνηκε και από δημοσκοπήσεις, άνθρωποι των πολιτών. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε τις ειδήσεις του κορωνοϊού πολλές φορές συγκινούσε, άλλες προβλημάτιζε ενώ τις περισσότερες ήταν καθησυχαστικές.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά ανακοίνωσαν πως δεν θα βγουν ξανά «ζωντανά» και πλέον οι ενημερώσεις του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό θα γίνονται γραπτά. Με την ανακοίνωση αυτή, το twitter πήρε «φωτιά» και ο ιστότοπος κατακλύστηκε από σχόλια που αποχαιρετούσαν τον συνεσταλμένο καθηγητή λοιμωξιολογίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments