Lifestyle

Μας άφησαν νωρίς: 10 αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Μας άφησαν νωρίς: 10 αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή
Μας άφησαν νωρίς: Μπήκαν στην τηλεοπτική ζωή μας, αλλά "έφυγαν¨νωρίς ενώ είχαν πολλά ακόμη να δώσουν.

Είναι από εκείνες τις στιγμές που η ζωή παίζει τα δικά της περίεργα μοιραία παιχνίδια, παραχωρώντας στον θάνατο ανθρώπους που είχαν ακόμη πολλά να δώσουν. Άνθρωποι που πολλοί ταυτίστηκαν μαζί τους μέσα από τους ρόλους που έπαιξαν σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, πρόσωπα ευγενικά και καλοσυνάτα που η μοίρα τους ήταν προδιαγεγραμμένη και να κλείσει απότομα τον κύκλο της ζωής τους.

Κάποιοι έγιναν αυτόχειρες για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους που δεν θα μάθουμε ποτέ, κάποιοι χτυπήθηκαν από ασθένειες, ενώ κάποιοι άλλοι σκοτώθηκαν σε νεαρή ηλικία έτσι ξαφνικά σε κάποιο τροχαίο. Ας θυμηθούμε τους δέκα αγαπημένους ηθοποιούς που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος, συγγενείς φίλους, συνεργάτες, αλλά και θαυμαστές.

Ελευθερία Βιδάκη: Ήταν Μάρτιος του 2004, όταν ένοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή βρήκαν το άψυχο κορμί της 37χρονης ηθοποιού. Εκείνη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον τέταρτο όροφο. Στο ερώτημα των ανακριτικών αρχών «γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει μια ηθοποιός που από επαγγελματικής πλευράς ήταν επιτυχημένη και δεν έδειχνε να έχει κάποια προβλήματα» την απάντηση φέρεται να έδωσε ο σύζυγός της: «Η επιλόχειος κατάθλιψη την οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα».

Λίντα Γίγα:Ως ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδας των γυναικών που σάρωναν στη δεκαετία του 1980 και έχτιζαν καριέρες στη μαγνητοταινία, η Λίντα Γίγα ήταν η σέξι γατούλα στο πλευρό του Μιχαλόπουλου και του Ψάλτη που θα μετατρεπόταν σε μερικές μόνο νύχτες σε μια από τις δημοφιλέστερες ηθοποιούς της γενιάς της. Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός που έκανε καριέρα τη δεκαετία του ’80, Λίντα Γίγα. Το ημερολόγιο έγραφε 12 Ιουλίου 2016.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2008. Πρωί, λίγο μετά τις 8. Οι δημοσιογραφικές, ενημερωτικές εκπομπές αναφέρονταν σε ένα φρικτό έγκλημα στο Παγκράτι. Έγινε στην οδό Μετεώρων, στον πέμπτο όροφο. Δεν πέρασε πολλή ώρα. Όλοι μιλούσαν για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Στις 7 το πρωί η οικιακή βοηθός είχε βρει το άψυχο σώμα του. Ήταν κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές. Το Πανελλήνιο συγκλονισμένο παρακολουθεί το δράμα της οικογένειας του δημοφιλούς ηθοποιού.

Νατάσα Μανίσαλη: Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή η Νατάσσα Μανίσαλη. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Εμείς και Εμείς». Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός πάλευε ενάντια στον καρκίνο. Μάλιστα, έχασε αρκετά αγαπητά της πρόσωπα εξαιτίας του.

Δημήτρης Βογιατζής: Το νήμα της ζωής του Δημήτρη Βογιατζή κόπηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2012 από τα ίδια του τα χέρια. Ήταν μια πράξη απελπισίας στο βουβό δράμα που ζούσε. Τον άτυχο 42χρονο ηθοποιό βρήκε κρεμασμένο η πολυαγαπημένη του μητέρα. Υπέστη μεγάλο σοκ, όπως και όλα τα οικεία του πρόσωπα μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός της αυτοχειρίας.

Γιάννης Αγγελάκης: Μέσα στο Πάσχα του 2016, ο Γιάννης Αγγελάκης, ηθοποιός και make up artist των επωνύμων, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ήταν απόφοιτος τεχνικού λυκείου όπου σπούδασε αρχιτεκτονικό σχέδιο. Σπούδασε επίσης μακιγιάζ και κομμωτική. Από την αρχή της καριέρας του είχε την τύχη να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz όπως την Ρούλα Κορομηλά, την Καίτη Γαρμπή, την Ναταλία Γερμανού, την Πέγκυ Ζήνα, την Άντζελα Γκερέκου, την Στέλλα Γεωργιάδου κ.α. ενώ για οκτώ χρόνια ήταν ο προσωπικός μακιγιέρ της Άννας Βίσση. Έχει μακιγιάρει σχεδόν όλη την ελληνική showbiz (ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα κ.ά)

Ευτυχία Τσαμποδήμου: Ξαφνικά έφυγε από την ζωή η γνωστή Πρεβεζάνα ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου, την οποία θυμόμαστε μέσα από τα περάσματα που είχε κάνει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως το Cheek to Cheek.Η Ευτυχία Τσαμποδήμου γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και Πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης “ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ” και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση. Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015. Επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο το 2010 και είχε συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Γεωργία Αποστόλου: Ο θάνατός της σε ηλικία μόλις 43 χρόνων σόκαρε το πανελλήνιο. Η Γεωργία Αποστόλου (Ζέτα για τους φίλους της) που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική τηλεόραση, όπως όλα δείχνουν πέθανε νικημένη από τον καρκίνο.

Τόμας Πρωτόπαπας: Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γελαστό παιδί που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων στις 21 Μαΐου του 2013. Ο Τομας Πρωτόπαπας τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που είχε παραμονή Καθαράς Δευτέρας στην Αττική Οδό. Ήταν πρωί Κυριακής και ο Τόμας κατευθυνόταν στην Αττική οδό προς το στούντιο, όπου είχε το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή «Dr Cook». Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, όταν ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Έδινε μεγάλη μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης: Έχασε τη ζωή του στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα το Δεκέμβριο του 2008 που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα. Οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της Αμαλίας με κατεύθυνση προς Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν ΙΧ που βγήκε από την οδό Ξενοφώντος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments