Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 96: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/5 – Τα σκληρά λόγια της Ασημίνας στη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 96: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/5 – Τα σκληρά λόγια της Ασημίνας στη Δρόσω
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 96: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (27/5/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 96: Η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει την Βασούλα με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της. Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στην Δρόσω, κατηγορώντας την πως, τη νύχτα του φόνου  πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο όπως θεωρεί σχέδιό του.

Η Ουρανία απαιτεί από τον Κυριάκο να φύγει απ’ το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απωθεί ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Θα καταφέρει αυτήν την φορά ο Κυπραίος να γλυτώσει απ’ τις πράξεις του; Παράλληλα ο Λάμπρος έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης ψάχνει ανήσυχος τον γιο του.

Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δυο κopιτσιών και ζητά τη βοήθεια του για να τις αποτρέψει. Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημήτρη, κινδυνεύει να ναυαγήσει. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει την Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα όμως η Βασούλα φοβάται για την ζωή της, καθώς ο άντρας της, της φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει εκείνη, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δυο γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments