Video

Μαρία Μπακοδήμου: Αναμενόμενο η Ελένη Μεναγάκη να απέχει από την τηλεόραση

Μαρία Μπακοδήμου: Αναμενόμενο η Ελένη Μεναγάκη να απέχει από την τηλεόραση
Μαρία Μπακοδήμου: Η παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον Alpha με το τέλος της σεζόν.

Μαρία Μπακοδήμου: Η Μαρία Μπακοδήμου, που αυτόν τον καιρό είναι κριτής στο σόου του Open J2US, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την «ενεργό δράση» της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια με δηλώσεις της έδωσε τη δική της εκδοχή για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, τα κανάλια δεν ανοίγονται πάρα πολύ, τα budget είναι πιο χαμηλά, η Ελένη Μενεγάκη έχει συγκεκριμένα budget και επειδή τα κανάλια δεν ανοίγονται, αποφάσισε να κάτσει σπίτι της. Μπορεί να έχει κι άλλα σχέδια και να θέλει να επιστρέψει όταν θα είναι καλύτερες οι συνθήκες. Πολύ σοφό», δήλωσε η ίδια σχετικά. Σημειώνεται, πως η Μαρία Μπακοδήμου πρόσφατα απάντησε και για τα σχόλια για το στήθος της στο σόου του OPEN. Όσο για τα σχέδια της ίδιας, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Ο κορωνοϊός με έκανε κι εμένα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Τώρα κάνουμε το J2US, περνάμε ωραία, θα δούμε».

«Ελπίζω η Άσπα να γυρίσει σύντομα, να πάνε όλα καλά, είχε ανάγκη από ξεκούραση και πραγματικά είναι αγωνίστρια και είναι ένα κορίτσι που παρά την ταλαιπωρία και την περιπέτειά της ήταν εδώ και προσπαθούσε και δημιουργικά να σταθεί και να υποστηρίξει τον Μάριο» τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου αναφερόμενη στην αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το Just the 2 of Us.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments